A dokumentumot, amely a nők elleni erőszak felszámolására jött létre, Magyarország 2014-ben ugyan aláírta, de azóta sem ratifikálta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Faxa kis társulat ! Nőverők ! Népírtók !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Viszket már az emberek tenyere tőletek!
Málna
@nemkati: A mostani rendszeren lehet javítani egyezmény nélkül is. Ne úgy oldjuk meg a régi problémát, hogy közben új problémát veszünk a nyakunkba.
A kommented második feléből egyértelműen kiderül számomra, hogy miért nem fogunk soha egyetérteni ebben a témában. Merthogy én meg azt tartom visszataszítónak, hogy az emberek még mindig azt várják, hogy más oldja meg a problémájukat. Az egyén felelőssége nem létező fogalom számukra, sokan csak nyafognak, panaszkodnak, másra mutogatnak, várják a segítséget. Engem pont ezzel fogott meg a Fidesz, hogy azokat támogatja, akik maguk is tesznek a boldogulásukért.
nemkati
@Málna: Én nem azokról beszéltem, akik nem tesznek magukért és mástól várják a segítséget. Én azokról beszélek, akik önhibájukon kívül kerülnek kilástástalan helyzetbe, sőt, mióta ez a kormány van hatalmon, egyeseknél erre még rá is segít. Így aztán kiderül, azok a legnagyobb hazaárulók, akik az ellenzéket hazaárulózzák folyamatosan amiért az kiáll az elesettek mellett. Aki szereti a hazáját az a rászoruló embereket is segíti a hazájában, mert ezt jelenti a "nemzet" szó, hogy összetartozunk, egymásért is felelősek vagyunk. De ezt a szót a Fidesz már rég kiüresítette, sőt meggyalázta. Na ez az igazán visszataszító.
Málna
@nemkati: Meg azt is jelenti, hogy nem kihasználni akarjuk a másikat, a rendszert, nem csak kivenni akarunk a közösből, hanem tenni is bele.
Kevés olyan ember van, aki önhibáján kívül kerül kilátástalan helyzetbe. Én annak a kevésnek adnék inkább több segítséget.
csipetke
Már megint Magyarország nevében nyilatkoznak. Minden kis fiszfasz dologról tartottak népszavazást,erről mé' nem?Nehogymá' a 133 ménkőbátor ember döntse el,hogy mit akar a többi kb 9 1/2 millió
kokopelli
@Horizont: Az apja járt abba az iskolába amelyikbe én! A nálam idősebb haverom osztályába járt Angyalföldön! Ők
is jól kijöttek egymással!Az alma elgurulhatott a fájától,mert mi ß@rtunk az egyházra és a kék ill. piros nyakkendőre!
..csak a foci volt a menő!A Fáy utcai stadionba jártunk döngetni ! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.