Fürjes Balázs szerint időszerű a járművek lecserélése, de a járványhelyzet befolyásolja a céldátumot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Te Bazsó!!
Egyfelől; te a térség fejlesztéséért felelős államtitkár vagy és nem a megrendszabályozásáért!!!
Másfelől; ezekre a buszokra az M3 miatt lenne szükség!!! =))
RonaGyuri
Te Bazsó!!
Egyfelől; te a térség fejlesztéséért felelős államtitkár vagy és nem a megrendszabályozásáért!!!
Másfelől; ezekre a buszokra az M3 miatt lenne szükség!!! =))
Nessy
@RonaGyuri: Képzeld el, ha nem a térség fejlesztése lenne a feladata!
Nem itt él? Vagy olyan helyzetbe van, hogy tömegközlekedési eszközt csak az autója ablakából lát? Esetleg valamelyik káder dűlőben lakik, és fentről szemléli a fővárost? Mint O.V. a kolostor erkélyéról!
legott
És ez a senki-semmi orrbáncsicska gazember ekézi Karácsonyt.
Minden fronton támadják, vádolják már, és szűkítik a lehetőségeit. Meg akarják törni... Egy jó embert, az igazi fejlődésért, a közösségért dolgozó embert, (hogy én, hogy undorodom a fideszesektől !!!)
Remélem nem roppan össze, Karácsony. Viszont, ha végig állja a sarat, el kéne gondolkodni azon, hogy 2022-ben őt kéne állítani az ellenzék közös miniszterelnökjelöltjének.
Azzal kezdte, hogy a orbáncsicska Tarlós összes árulását leállította. Ez tetszett, és ez mutatja jól, hogy lehet más a politika - nem Schiffer András módra!
CsipkeRózsa
Ez a Fürjes akar Budapesten döntéseket hozni, talán övé Budapest?
namihami
@RonaGyuri: @Nessy: @legott: @CsipkeRózsa: Mindannyian tévedésben vagytok. Erre az egy év csúszásra feltétlen szükség van. Kell ennyi idő, hogy kitalálja a Viktor, hogy jövőre milyen imdokkal ne adja oda se ezt, se a többi, Budapest (a csúnya város--amelyik elzavarta őt) lerohasztásához szükséges pénzelvonást.
És, ahogy az eddigi dolgai, félek, hogy ez is be fog jönni neki. Kitűnő példa erre a 10 éve folyó magyarországi politikai helyzet. Akár csalás, akár nem---a hatalom mindig a kezében. legfeljebb a mérték vitatható, de a többség (sajnos) attól még tény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.