Hát jött a koki meg a saller. Csőstül. Nem mi adtuk, hanem az Orbán-kormány kapta az Európai Parlamentben – kezdte bejegyzését Gyurcsány Ferenc. “Ahol nincs demokrácia, ahol nincs jogállam, ahol nem becsülik az emberi jogokat, ahol a kormány a vírushelyzetet saját hatalmának építésére szolgálja, oda nem mehet európai pénz. Ezt mondták a képviselők. Márpedig Magyarország […]

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ajaj! Már megint báncsák a magyarokat! "Nyomják Krahácsot"!
nemkati
"A mai és a holnapi napon fogunk tárgyalni az Európai Parlamentben a következő 7 éves költségvetési ciklusról... Az Európai Únió történelmében először ezeket a támogatásokat ahhoz fogják kötni, hogy egy kormány betartja a jogállamiságot, betartja a demokrácia és az emberi jogi alapelveket, vagy sem." (nem szószerinti idézet)

Nagyon bízom benne, hogy a kezdeményezőknek (nem csak magyarorszégi úniós képviselők vanna köztük) sikerül elérni, hogy az egyes országoknak járó támogatásoknál a fent nevezett kritériumokat nem betartó országok esetében megvalósul a közvetlen önkormányzati, vállalati, civil szervezeti támogatás. Ehhez nyilván kell majd egy úniós apparátus, akik elosztják a pénzt, és a civil, önkormányzati, vállalati pályázóknak a pályázataikat angol nyelven kell benyújtania az úniónak. De NEM A KORMÁNY kapja szétosztásra, felhasználásra a pénzt, és ez a lényeg.
dr. prédikátor
Ajaj!!!már nem csak koki meg saller van, már meg is rugdossák a füstös cigányt!!!
dr. prédikátor
@durbincs: nocak nocak ,köcsög zszsóti !!! hát mégis csak előkerültl a klozetból??? mocsok kis genya vagy!!!
Zsopiale
HAZUG BÜDÖS TETVES NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSICSKA PUTRIS KURVA ANYÁD FOGYATÉKOS BUZI HAZUG SZARHÁZI HAZAÁRULÓ SPICLI FIACSKÁJA VAGY KURVINCS AKI SEGGBE BASSZA A RAVATALON A LEPRÁS ZOMBI KURVA ANYJÁT...
simmering73
@durbincs: Jé a durbincs. Előkerültél, te anyabaszó csatornapatkány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.