A kormányfő szokásos pénteki rádiónyilatkozatában ismertette a kijárási korlátozásokról hozott kormánydöntés újabb halasztásának okait..

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Biztos vagyok benne hogy valami geciségre készül...
justhpeter
@Pálinkás Pál: Biztos vagyok benne, hogy ez a majom már azt sem tudja hol van !
Pálinkás Pál
@justhpeter: figyeld meg...valami olyan döntés születik ami speciálisan az emberek szivatására irányul...és gyanítom a maszviselés lesz a befutó...mert akkor tud a "járványra" hivatkozni,és ha felemeli valaki a szavát ellene,akkor az micsoda "gonosz" nem törődik az emberek egészségével,holott ennek a járványnak a "veszélyessége" utcán már a nulla felé konvergál!!!meg hát ha elmúlik a "vész" akkor mi lesz a felhatalmazásával??? mindig nem hivatkozhat a "133+4 bátor emberre"!!!
Nyírfa
Orbán Viktor magyar miniszterelnök engedélyezte, hogy felkeljen a nap, különös tekintettel arra az egyelőre még nem alkotmányba foglalt szokására, hogy péntek lévén, megoszthatja gondolati tevékenységét a népével, amely ugyan csak részben kíváncsi rá, de ezen a járvány után változtatni szükséges.
Reményei szerint mihamarabb eldönti, hogy Budapestet vissza kell helyezni Tarlós István, 65 év feletti nyugdíjas kezelésébe, aki nem fog kötözködni, kérdezősködni, botor oktalanságokkal zavarogni, ellenben visszahelyezi a fidesz kiválóságait az őket megillető pozíciókba, rábólint az olimpiára, az atlétikai világbajnokságra és az egészségügy, valamint az oktatás költségeinek zsugorítását is megértéssel fogadja. Kérésre, köztereinken, közlekedési útvonalainkon és a játszótereken rendszeresítteti a rendőri és katonai jelenlétet, hogy érezzük gondoskodását a migránsok és az ellenzék elleni védelem tekintetében.
Szájmaszkot, a későbbiekben szájra helyezhető lakatot viselni kötelező, a megszólalási engedélyek kiadása érdem szerint történik. E jó hírek után gyönyörű napot kíván a kedves, majd leveszi a görcsös mosolyt az arcáról, és kolostorba vonul. Ne tévesszen meg senkit e hely, a falak mögött erőd rejtőzik, haditervek sorakoznak az asztalokon. Ez nem a béke szigete, és nem járja át a kereszténység szelleme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.