Finoman jelezték a független képviselőnek, hogy vegyen vissza.

Orbán ellen tüntetett: "Ezt meg ne merje ismételni", és 150 ezret fizethet

150 ezer forintos szabálysértési bírság jött a Clark Ádám téri jelenlétemért plusz egy utalás rá, hogy a jövőben ezt meg ne merjem ismételni, de semmi gond

- írja közösségi oldalán Kassai Dániel, a XVIII. kerület önkormányzati képviselője.

Kassai focilabdával tüntetett, és azt ígéri, hétfőn ismét kimegy a megszokott helyszínre, mert mint írja,

"mi viszont értékeket, véleményeket, érzéseket képviselünk és jelenítünk meg, azokét az emberekét, akik megszenvedik a koronavírus-járvány okozta gazdasági válságot és azokat akik nem kaptak segítséget."

A dudálós tüntetésekkel az ellenzéki képviselők arra akarják felhívni a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatintézkedéseket tettek a járvány megfékezésére.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Hogy hangzott el 2018-ban, az Eu parlamentjében , a Sargentini jelentés vitájában? "Mi sohasem vetemednénk arra , hogy elhallgattassuk a velünk egyet nem értőket". Kinevették. Jogosan. Sajna mi nem tudunk ezen nevetni- mert azóta százszorosan bebizonyitották, hogy orbán ott is, akkor is hazudott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maxipocak
@ómió: az eladósodásról a fideszesönkoris haverjaidat kérdezd már meg. Aztán számolj hogy mi adófizetők hányszor is fizettük a fideszcsürhe helyett a cehhet.
kereső
A határozatban ez áll:1) Otthonát nem "alapos indokkal" hagyta el,
2) “gyűlés helyszínén tartózkodott",
3) utasként pedig konkrétan azzal követett el szabálysértést, hogy lengette az uniós zászlót.

Mikor tiltották be Magyarországon az uniós zászlót?
division
@fideszes gyökér: Tudják milyen alpári, trágár stílusban írsz? Szép kis család lehettek akkor. Rólam nincs mit tudniuk ezen a téren, ugyanis én nem vagyok sem trágár, sem alpári, nem támadok senkit meg mert olyan kedvem van, az sem érdekel, hogy melyik oldalhoz tartozik. Ellentétben veled. Szerinted aki nem mindenért a Fideszt teszi felelőssé, az csakis szar ember lehet. Nem tudom, ezt a szemléletet úgy nevelték beléd, vagy magadtól jutottál ilyen "magasra", de nem is érdekel. Most is bebizonyítottad a kommented végén, hogy nem vagy egyéb, mint egy személyeskedő senki.
ómió
@Maxipocak: Na! A bolsi csürhétek "dicső tetteit" egytől egyig a Fideszre kell hazudni, pocak efftárs!? Ez a legújabb "efftársi irányelv"? Néhány "irányszám", pocak efftárs: államadósság 2002.: 8000 milliárd, államadósság 2010.: 22000 milliárd! Ki is volt kormányon 2002-2010. között, pocak efftárs? 2010. után, az addigra csontig eladósított önkormányzatoknak mekkora bankhiteltartozását is vállalta át a Fidesz kormány? 1200 milliárdosat! Na, pocak efftárs, innét hazudozzál tovább!
Aki Én
@ómidióta: ez maga a bolsi tempó, te szellemi mélyszegény bolsi.
Már kijárnak hajnalonként a ,,fekete autók"
justhpeter
Orbán 2010 nyarán elindult a ceausescui úton és mi tudjuk mi volt annak a vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.