A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért felelős államtitkára Facebook-oldalán publikált bejegyzésében arról értekezik, „vajon a magyar demokráciáért “aggódó”, Magyarországot folyamatosan támadó Soros-szervezetek, liberális politikusok, újságok és hazai hivatásos rettegők mit fognak mondani, amikor a kormány kérni fogja a vészhelyzeti felhatalmazás megszüntetését a Parlamenttől?”Mindezt annak kapcsán írta, hogy a miniszterelnök arra számít, hogy a kormány május végén vissza tudja adni a parlamentnek a koronavírus-járvány miatti különleges felhatalmazást.„Mit fognak mondani, látva, hogy a kormány a magyar emberekkel szövetségben sikerrel zárta a védekezés első szakaszát, elindultak - szigorú menetrend szerint - az enyhítések, és elindultak a munkahelyeket megőrző illetve létrehozó programok: már 463 pályázat érkezett a Befektetési Ügynökségünkhöz, több mint 82 ezer munkahely megőrzéséről van szó. Vajon elnézést fognak kérni?” – írja Menczer a bejegyzésében.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Miért kellene bárkinek is bocsánatot kérnie, hiszen a vészhelyzeti felhatalmazás ideje alatt meghoztak több olyan intézkedést, amelyek sok milliárdba került nekünk és az önkormányzatoknak. Több megfélelmet keltő intézkedés is született, és még amiről nem tudunk. Még nincs vége Orbán felhatalmazásának. Ki tudja, még mi következik.
Pálinkás Pál
Hát menczer,el kell hogy keserítselek...azért lett hirtelen ilyen fontos a teljhatalom visszaadása,mert az unió megmondta,egy büdös fillért sem ad,ha ez így marad...és a fideszben a zseb vezérli a politikát...,ennyi...
kulabombaafityiszre
Igen elnézést fognak kérni a magyar néptől,amiért ezt a tolvaj bandát rengetek pénzhez engedték hozzáférni.amit aztán ez a tolvaj banda ellopott,és megkárosította a magyar népet.
Nessy
@CsipkeRózsa: Ez következik! A jövő héten 21 előterjesztést fog megszavaztatni a kormány a bátor embereivel, amelyeknek az égvilágon semmi köze a járványhoz! Mint ahogy az eddigieknek sem sok!
Kinek is kellene bocsánatot kérni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.