Görgényi Ernő fordult a rendőrséghez Csóka-Szűcs János Facebook-bejegyzése miatt. A férfit szerdán kora reggel előállították és kihallgatták. Azóta az ügyészség megállapította: nem követett el bűncselekményt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@Shikari: Úgy látom ,,nagyon ritkán ,de vannak világos pillanataid.
Nessy
Nem volt más dolga a polgármesternek? Vagy valamelyik túlbuzgó beosztotton tört ki a megfelelési kényszer szindróma?
tudode
Azért még senki nem érte utol a nemzet jelentgetőjét, akinek a közel 1.500 feljelentésből, talán 1-2 kapása volt a Sukoróval kapcsolatban, ahol egy kapavágás nem történt
.
----- Budai Gyula mérlege: 1434 ügy, ítélet nélkül
.
www.borsonline.hu/aktualis/budai-gyula-merlege-1434-ugy-itelet-nelkul/50016
.
Miközben a fijug a bányában tömték a hokizsebüket
.
www.google.com/search?q=ner+tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER+&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i59l2j0l4.4654j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------------
.
Sőt az egyik támogatott az ország leggazdagabbjai közé bugizta fel magát
.
www.google.com/search?q=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc+milli%C3%A1rdos&oq=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc&aqs=chrome.1.69i59l2j69i57j69i59j46j0l3.79850j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
???
Nyírfa
@Horizont: Semmit nem tanultunk a Horthy-korszak történéseiből. Ha a kritikus többségen múlik, akkor ez a nép szívfájdalom nélkül megismétli. Ezt szinte lehetetlen elfogadni. Az utóbbi években többször felvetettem itthon a külföldre költözést, mint egy lehetőséget, ami egyszer szükséggé is válhat. Tényleg ilyenné tettük ezt az országot, hogy már nem csak igény, de szükséges is lehet a szülőföld elhagyása? Ahol rendőrök dörömbölhetnek az ajtódon és mocskos kezek turkálhatnak a legszemélyesebb dolgaid között, meghurcolhatnak és kirúghatnak az állásodból, kitessékelhetnek az egészségügyi ellátásból, ahol kajánul néznek az arcodba, miközben szemenszedett hazugságokkal traktálnak, ahol már nyíltan és erőfitogtatva veszik el tőled, azt , ami a tiéd, amiért megdolgoztál, ott nem lehet, ott nem szabad élni.
Nyírfa
@tudode: Budai Gyula a pokolban kiket fog feljelenteni? Az ördögöket?
Klubtag
@Nyírfa:14:41 ...lassan érdemes lesz tájékozódni, hogy EU-s országból EU-s országba hogyan lehet politikai menedékjogi státusszal áttelepülni...
Nyírfa
@Horizont: Nem rajtam múlik. Én nem felhalmozok, hanem szelektálok, igyekszem minél kevesebb lomot hagyni a családomra, ha eltávozom. Egy óra alatt össze tudnék pakolni.
Nagyon rossz kedvem lett attól, amik nap mint nap történnek itthon, ezt csak megfejelte, hogy úgy érzem, az EU magunkra hagy minket. Várható, hogy komoly változások lesznek a közösségben, de az átfutási idő hosszú, és nekünk minden nap minden percét itt kell eltöltenünk, úgy, hogy közben a népünk passzívan sodródik az eseményekkel.
Nyírfa
@Klubtag: :DDD Nem semmi. Gondolom, a célzott ország illetékese lesütnél a szemét zavarában, hogy ilyen előfordulhat 2020-ban, egy másfél évtizede EU-s tagállam kapcsán.
vacsi
@Nyírfa: A nép mindig is passzívan sodródott az eseményekkel. De, ahogy a költő írta:

Áldjon, vagy verjen sors keze,
Itt élned, halnod kell! (Vörösmarty)

Ez ma is nagyon igaz. Aki külföldre megy, az éljen bármennyit ott, mindig csak megtűrt idegen marad.
Nyírfa
@vacsi: Nem egészen, vacsi. Az egyik fiam 8 éve él Angliában, sem a beilleszkedés, sem a boldogulás nem jelentett gondot a számára. Egyetlenegyszer sem fordult elő, hogy diszkriminációban lett volna része. EU-s állampolgár, egyenlő jogokkal.

A hazaszeretet nem azt jelenti, hogy bármit eltűrök, elviselek, hanem , szerintem azt, hogy szolgálom a tehetségemmel azt a földet, ahová születtem. Ha a boldogulásom ennek ellenére nem biztosított, akkor az önmagam iránt érzett felelősség továbblépésre kell, hogy ösztönözzön.

Melyik nép, vacsi? A magyar, 90 %-ban, igen.
Nyírfa
@Horizont: Gondolj bele, mi történne, ha rájuk maradna az ország: ezzel a mentalitással nem maradhatnának az EU-ban, a NATO is kilökné őket, mint megbízhatatlan trójai falovat. Lehetne egészen hozzá simulni a türk családhoz, részévé válni a kínai útnak, orosz-kínai-török tartománnyá válni. Néhány év után könyörögnének Európának, hogy fogadják vissza őket, mert megszűnőben vannak államként létezni. A hitleri terv valósulna meg, csak nem a németek által, hanem kelet felől: cselédországgá degradálnák a keleti hatalmak. De, megérdemelnék.
Béla333
Gyula polgármestere egy aljas besúgó, amolyan Mószer Aranka, férfi kivitelben!
Aljadék Fideszes!
vacsi
@Nyírfa: Elfogadom ezt az érvelést is, de én soha nem tudnék külföldön élni. És ha mi elmegyünk, akkor átadjuk ezt az országot a bejövőknek? Egy új honfoglalás lesz? Hát, én nem vágyom rá, és örülök, hogy a gyerekeim is itt keresik a boldogulásukat. De a jövőbe egyikünk sem lát...
Nyírfa
@vacsi: Új honfoglalás? Igen, nincs kizárva, hogy lesz átrendeződés , persze, nem úgy, mint ezer évekkel ezelőtt, de nem fogunk belemerevedni a jelenlegi struktúrákba. Nem kell attól félni, hogy megszűnnek a sokat emlegetett nemzetállamok, inkább az életmód változik, befogadóbb, szolidárisabb társadalmakká fejlődnek azok, amelyek hátrébb araszolgatnak a szociális értékek megélésében, és, ahogy Angliában is, természetes lesz, hogy négerek, arabok, ázsiaiak , fehérek köszöntik egymást az útjaikon. Nem országot cserélünk, hanem megtanulunk együtt élni más kultúrákkal , ráébredünk azokra az értékekre, amelyeket ők hordoznak, élnek, tisztelnek. Ráérzünk a béke ízére, hogy tudunk erőszak, háború, robbantgatások és felhatalmazási törvények nélkül is élni, megbecsülve a tudást, a tisztességet, bárkié is.

Tudod, mi kap majd hangsúlyt ebben a nyitásban? Hogy felfedezzük a természetet, nemcsak a földét, hanem egymásét, önmagunkét. A megismerés mindennek az alapja. Információ nélkül téves ítéleteket, rossz döntéseket hozunk.

Csak egy gondolat még: tudod, hol vagy otthon? Ahol kiteljesedhetsz.
vacsi
@Nyírfa: Valóban, gyönyörű gondolatokat fogalmaztál meg. Csak félek, hogy nem megvalósítható... Legalább én nem igen élem meg...
Nyírfa
@vacsi: :)) Köszi! Én meg várom, hogy minél előbb lássam itthon is kibontakozni ezt az életérzést. A csírája megvan, de, az már a fiatalok generációjára van bízva, hogy szárba is szökken-e. Még van 10-15-20 évünk, kinek mennyi. Ez nagyon sok idő, és nagyon kevés: attól függ, honnan nézzük, miben gondolkodunk: a történelmi folyamatban vagy a folyamatot megtöltő akciók-reakciókban.
CsipkeRózsa
A polgármester szerzett magának egy jópontot, Orbán szemében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok