Az orvosi kamara elnöke szerint a belügyminiszter érti, hogy béremelésre van szükség.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Orbán megbízta Pintért, hogy tegyen rendet az egészségügyben. Pintér befolyásolás nélkül látja, hogy Kincses Gyula a jó megoldás, tájékoztatás és tanácsadás kérdésében.
Kásler csak Orbán elvárásainak akar és tud megfelelni.
Nessy
@CsipkeRózsa: Azért nehezen tudom elképzelni, hogy bármelyik szervezet az alapellátás ilyen típusú átalakítását javasolta volna! A csoport praxist, és a háziorvos kapuőr szerepének megerősítését hamarabb el tudom képzelni. Pl. egy minilabor automata, ahol több háziorvos rendel egy rendelőbe, komoly segítség lenne betegnek, orvosnak, intézeti labornak egyaránt. Volt is rá régebben javaslat, csak a finanszírozáson megbukott. Az sem lenne ördögtől való, ha a háziorvos látná a beteg merre kóricál a szakrendeléseken, milyen gyógyszereket kap. Sőt, ezt legalább rendelőn, vagy körzeten, kerületen belűl sem ártana megvalósítani, ki lehetne védeni a duplikát diagnosztikai vizsgálatokat, gyógyszer felírásokat.
Rockxy
bevált a birkásittás.
tecsak nézd a tévét, makszbanvásárolj, rohadjotthon.
majd mi gondolkodunk hejetted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.