Ha a februári adatokat nézzük, 20 ezernél is több emberrel van szó.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
többezer rendbeli tudatos veszélyeztetés
Gyütt Mönt
Kásler doki levelét megírta ... hogy is van tovább? Ja, megvan! Ő ilyet nem is írt, azt csupán a baloldali média torzította el, továbbá a Magyar Orvosi Kamara, no meg a gaz Soros!
Nessy
Tessen mondani, ha egy levél úgy kezdődik, hogy "Elrendelem" majd aláírva: Kásler Miklós miniszter, az érthető "ajánlásnak" ? Miért is menesztette az OORI igazgatóját? Mert nem tett időre eleget a kórházi ágyak felszabadításának! Drága miniszter NERtárs, ha még emlékszik kórházi múltjára, hogy lehetett ágyat felszabadítani? Hazaküldtük a beteget, vagy másik osztályra, intézménybe helyeztük! Viszont miután máshol is ez a rendelet volt hatályba, így nem volt hova küldeni! Ha idős otthonból jött, akkor oda, ha otthonról, akkor oda! természetesen teszt nélkül! Jobb ha nem emlegeti az orvosi esküt, mert maga felejtette el már régóta Nil Nocere! Ne árts!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.