Maga Szijjártó Péter osztotta meg Facebook-oldalán, hogy kedden a helyszínen tekintette meg a Honvéd-MTK Magyar Kupa-elődöntőt.

Megszólalt Szijjártó: ezért mehetett be a focimeccsre Dzsudzsákkal

A külügyminiszter Dzsudzsák Balázs válogatott futballista társaságában szurkolt. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szabályzata alapján

mindkettőjüknek maszkot kellett volna viselnie.

Szijjártó Péter az RTL Klub Híradójának azt mondta, a klubok vendégeket hívhatnak meg, őt például a Budapest Honvéd invitálta, ő pedig vitte a gyerekeit és az egyik barátját.

A hvg.hu felidézi a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) nemrég meghozott elnökségi határozatának idevonatkozó részletét, amely szerint a zárt kapus mérkőzések esetében azt is fel kell tüntetni, hogy a listán szereplők a stadion melyik zónájában tartózkodhatnak.

Zónából kettőt alakítottak ki, a protokollt és a sportot. Az előbbiben a csapatok vezetői mellett „a meghívott szponzor vendégek, mint nézők”, valamint azok tartózkodhattak, akiknek ez a mérkőzés megrendezéséhez, a tévés közvetítéséhez és a sajtó tájékoztatáshoz szükséges.

A sport zónában kizárólag a játékosok, a regisztrációs szabályzatban meghatározott sportszakemberek és a mérkőzések megrendezéséhez minimálisan szükséges üzemeltető, egészségügyi és kiszolgáló személyzet tartózkodhatott.

Szijjártónak, a fiainak és Dzsudzsáknak tehát

nem lett volna szabad ott lenniük a Puskás Arénában, hisz a sport zónában ültek.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Egy szar jellemtelen ország lettünk, szar jellemtelen vezetőkkel
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Egy szar jellemtelen ország lettünk, szar jellemtelen vezetőkkel
Zsopiale
Valakit érdekel ez a szánalmas hazug hazaáruló szarbángeci cseléd fogyatékos féreg..?
szegfue
Szegény gyerekek... fogalmuk sem lehet, hogy ők ilyen kiváltságos helyzetben nézhetik a focimeccset... még felhőtlenül nevetnek, aranyosak...de azért én biztosan nem vittem volna el a gyerekeimet...
peterkelemen
Kik ezek valójában? SENKIHÁZIAK. Dzsudzsák egy falábú focista, Orbán egyik csókosa. Szijjártó meg egy szerencsevadász-kalandor, aki Orbán fenekében van folyamatosan. Szégyen, hogy ilyen emebrekről egyáltalán írnak a lapok. Ez az alja réteg jutott a magyaroknak.
luiz
Kár, hogy nem azt mondta a klub, hogy ugorj az inter city alá
namihami
Azért mehetett be, mert a törvényeket ugyan ők hozzák, csak nem magukra nézve kötelezően.
Finom célzás arra, hogy ""Kedves alattvalók, mi ugyan meghozzuk a törvényeket, de ezek TERMÉSZETESEN csak rátok nézve kötelezők. Vegyük elsőnek mi a Lopni tilos! törvényt. Amit ugye, nektek kötelező betartani, nekünk tilos! És a többi is hasonló alapokra épült és fog épülni.""
Gyütt Mönt
Azért ha ezt Orbán tudná, nem hagyná. Egyébként SOROS!
namihami
Olyan sz@r lesz gyerekek bizonyítvány,a, hogy az ahhoz mérhető büntetés csak a magyar bajnoki meccsek látogatása lehet? Meg is érdemli az a büdös kölyök, ha nem akar tanulni. Most majd okul belőle. Apuka se tette és csak egy ilyen kormány külügyminisztere lehetett belőle. Pedig a képességei orbáni szintre süllyeszthették volna.
tudode
A Sesej vajdák törvényen felüliek a közjogilag érvénytelen alapizéjükkel!
Aki Én
Ő törvényhozó és nem törvénytisztelő.
A linóleumfocistára nem vonatkoznak a törvények.
balos
Mikor találkoznak a nagy (szarok)rájuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.