Közösen emlékezik a főváros Trianonra.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez is annak a zöldb@zi karácsonynak köszönhető...úgy gondolja ,jó mélyen benyal a mélynemzethyeknek!!! kokárda után trianon amitől hányingert kapok,köszönhetően ezeknek!!!
Nessy
@Málna: Ha ezt valóban komolyan gondolod, akkor kivételesen egyetértünk! :-))
Málna
@Nessy: Már miért ne gondolnám komolyan?
Most olvasom, hogy Orbán is így gondolja...:-)
namihami
Ez a város mindennap és szinte minden órában ""Trianon emléknapot"" tart. Esetleg éjjel 1 és 4 között nem áll le a forgalom. Azt, hogy most ""trianonozik"" egyet a nép, azt csak a reklámja miatt fogja tudni. Az a csoda, ha nem dugul be szinte percenként a forgalom, mindenféle mondvacsinált indok nélkül.
Ez a ""Trianon-balhé"" is csak arra lesz jó, hogy a fideszcsorda újabb munícióval mehessen ki az utcára balhézni. Amit most a baloldal kínál fel nekik, és ráadásul hülyefejjel--önként s dalolva. Ez fogja az Orbánt meghatni vagy engedményekre sarkallni? Karácsony, Te észnél vagy?
KELL ez neked, Karácsony? Kell az, hogy a budapesti utcák újra csatatérré váljanak ""mélymagyarjaink"" aktív és hathatós közreműködése által. (lásd Tv-székház, Parlament, kukaborogatással szinesített körúti díszszemle és hasonlók)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.