Senki sem bizonyította, hogy az iráni N. tényleg megszegte a karanténszabályokat, mégis kiutasították az országból. Bíróságon támadta meg a döntést. A rendőrség szerint egy 24 éves iráni egyetemista lány – sok társával együtt – márciusban megszegte a karanténszabályokat a kórházban. Ezzel súlyosan veszélyeztették a közbiztonságot és a közrendet. Nem bizonyították, hogy N. tényleg megsértette az előírást, a hatóság mégis kiutasította. Ügyvédjével bírósághoz fordult, mert úgy látja, a rendőrség túllépett a hatáskörén, és még csak nem is valószínűsítette, hogy tényleg elkövette, amivel gyanúsítják.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Nincs bizonyíték?Egy orbáni "jogállamban" semmi sem lehetetlen. Valószínűleg varga 5 perc alatt be tud bizonyítani bármit,és annak az ellenkezőjét is
Gyütt Mönt
@Shikari: de hiszen azt is tették. Igaz, a karantén megszegését csak feltételezték.
Gyütt Mönt
@Shikari: látod, ez a "fogadni mernék" is kétesélyes, akár veszíthetsz is egy fogadáson. A lényegen nem változtat: nincs bizonyíték, marad a feltételezés.
Nessy
Ezen nincs mit polemizálni! Példát kellett statuálni, és ez a diáklány lett a hunyó! Elkövette, nem követte? Részlet kérdés, mellyel felesleges foglalkozni! Ha lett volna diplomata útlevele, rövidebb lett volna számára a karantén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.