NEM LESZ EBBŐL BAJ???\nNAGYOT ÉLTETI, SŐT…\nPOZSGAY A KÖZÉPPONTBAN\nORBÁN CSAK BY THE WAY\nÉS FŐLEG: „gyilkosokat néven nevezNI”\n\n1989. június 16. emléke soha el nem halványodhat azokban, akik ott voltak, akik átélték a katarzist. Nagy Imre és társainak temetése, de különösen a forradalom mártírjait jelképező hatodik koporsó ünnepélyes végső nyugalomra helyezése nemcsak erős bizodalmat gyújtott a lelkekben, hogy valóban véget érhet a közel fél évszázados kommunista diktatúra, de őszinte hittel vártuk a megtisztulást …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem lesz ebből baj???

Igencsak elgondolkodtató vezércikk a párt központi napilapjában

Június 16.-a van, a „„Egyszer majd el kell temetni”” című vezércikk a Magyarságkutató Intézet nevében. Igaz úgy indul, hogy „1989. június 16. emléke soha el nem halványodhat azokban, akik ott voltak, akik átélték a katarzist.”, de aztán sorjáznak a veszélyes gondolatik.
Nagyot élteti, sőt… piedesztára emeli, pedig manapság annyira nem szokás kedvelni,
Pozsgay-t állítja középpontban, ami sokakat a magukról hirdetett fontosságukban erősen sérthet,
Orbán-t csak by the way említi, akkor is a „ruszkik haza” című idétlen hazugságot lobogtatva!
És főleg: „gyilkosokat néven nevezni” kellene fordulat, ami ösmervén a történelmi tényeket Orbánék óckodásairól a „besúgok” leleplezésétől, minimum vicces! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.