A bútorfelújítás miatt jött fel a téma.

Szijjártó Péter megsértődött azon, ahogy az RTL híradójában beszéltek a bőrszékéről

Szijjártó Péter hivatalos közösségi oldalán reagált az RTL Klub riportjára, amely arról számolt be, hogy 20 milliárd forintból vesz új irodabútorokat a kormány, miközben a pénzt a Demokratikus Koalíció inkább a munkahelyek megmentésére költené.

A külügyminiszter nehezményezte, hogy a riport elején éppen ő szerepelt, ahogy bőrszékéből felhívja kínai kollégáját, miközben az új irodabútorok közintézményekbe, így a minisztériumok mellett vidéki kormányhivatalokba, szociális intézményekbe is kerülnek.

Bár a csatorna jelezte, a kormánytagok dolgozószobáit csak a hasonló, saját stábjuk által készített videókból ismerheti meg a nagyközönség, Szijjártó Péter kifogásolta, hogy bőrszékét mint titokzatos, exkluzív kivitelű bútordarabot mutatták be. (A riportban ilyen minősítés egyébként nem hangzik el, csak annyit mond a riporter, hogy „egy bőrszékbe huppan bele Szijjártó Péter”.)

A miniszter mindenesetre jelezte, az ő székét nem érinti a csere. Azt írta, a szék már legalább 1998 óta van a külügyminiszteri irodában, az elmúlt 22 év alatt 8 ciklust szolgált végig. Ő nem akarja lecserélni.

Korrekt volt ez a tájékoztatás, RTL Klub?

– tette fel a kérdést Szijjártó Péter.

Forrás: 24

Kép: Szijjáró Péter / Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A mimóza lelkét külügyérünknek! Őt rakták be vágóképnek, miután már a kolostori erkély unalmas! Azért neki számon kérni a "korrekt tájékoztatást", ahhoz tényleg az ő habitusa kell! Talán úgy végig gondolhatná, mennyit is költött a kormány bútorokra, kocsikra, költözködésekre etc. csak az elmúlt egy-két évben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@ómió: Ezzel megmutattad milyen magas fokon leszarod az igazságot,ha szembesítésre kerül sor!A virus legyen veled!
Giovanni Alba
@Pegero: Ennyi? Komolyan ennyi tellett tőled? A 20 milliárdról semmit nem tudsz mondani? Ezek szerint (és szerinted) ez így rendben van? Most van pont az alkalmatos pillanat irodabútor cserére? Nincsen semmi fontosabb ennél?
Giovanni Alba
@Pegero: Egészen biztos, hogy ezt nekem akartad megírni? Az meg nem érdekel hogy a tükörrel vívsz ökölharcot.
ómió
@balos: Agy nélküli tetü bolsi vagy és - úgy tűnik - az is maradsz!
Giovanni Alba
@Pegero: Nekem ebből az egészből az jött le, hogy te vagy szíjjártó petike
nezelodo
Bízom benne, hogy ebből a kis pénzből strapabíró bútorokat tudnak venni, és azok kibírják, ha tintás kézzel csapnak is az asztalra. Egykor a Biztonsági Tanács bútorai még Hruscsov cipősarkát is elbírták, amint verte az asztalt vele...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.