Draskovics Tibor szerint nem aggályos, hogy az egyik videómegosztó portálon látható videó, valamint a siófoki lakosság visszajelzései ellenére sincs meggyőződve az enyingi bűnbanda létezéséről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
nincs meggyőződve... és mikor lesz? ha személyesn megkeresik, névjegykártyával bemutatkoznak? hülyefasz, már elnézést...
lovo52
Draskovics, ki ez az ALIEN? Mert hogy nem ebben az országban él az már biztos! A papiron látott problémák igaziak öcsi! ÉBRESZTŐ!!! Nem csak a hirek vannak! EZ A MAGYAR VALÓSÁG!!!
nanena
@lovo52: Az a magyar valóság, hogy bármilyen hülye, ezt is túléli. Mi vagyunk a hülyék hogy eltűrjük.
Helmeczi Krisztián
,,Magyarországon 45 ezer főben állapítódott meg a rendőrök létszáma. Ez nemzetközi összehasonlításban inkább sok, az ország népességéhez, bűnügyi fertőzöttségéhez képest viszont kevés." - Eléggé elszomorító ez a kijelentés, de vajon a bűncselekmények többségét kik követik el?
menasagh
Nincs meggyőződve, és arról sincs meggyőződve, hogy egyáltalán cigányok lennének Magyarországon. Csak akkor az nem érthető, hogy mi az az öco meg hasonló nemlétező emberek szervezete ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.