Bármit is jelent a magyar popkultúra társadalmasítása, Demeter feladata lett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@lampa laz: Biztos ehhez is remekül ért! De mi az ördög az a "társadalmiasítás"??? Komolyan kérdezem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Nessy: Amíg a fiatalok az amerikai és nyugati könnyűzenét helyezik előtérbe, addig talán nem kell aggódnunk egy ilyen fideszt kiszolgáló macskajancsi demeter miatt. Majd akkor ha nálunk is egy ilyen diktátor szerzeményeit kell a nap 24 órájában hallgatni mint a türkméneknek Gurbanguly Berdimuhamedovét. Gáspár gyerek felházára sem ugrottak rá a fiatalok, legfeljebb a kíváncsiság vitte el őket a hókusz-pókusz előadására.
Clavigo
@Horizont: Ez a bozgor kb. annyira szimpatikus,,mint g. fodor gáborka... De ,hogy hol találnak rá ezekre a rágcsáló arcokra,,az rejtély...
Nessy
@lampa laz: "Dicsőítő éneknek" is nevezik. nem Orbánt, hanem pl. Istent dicsőítik. Szeretem a templomi gospel kórusokat. Vagy az Ő Happy Day -t ami tényleg világhírű! A szívem csücske a Amazing grace. Bocelli a Milánói Dóm előtt állva áprilisban egyedül énekelte, gyönyörű volt.
vitriol
@Horizont: kösz az infót, épp kérdezni akartam, hogy ki a túró az a demeter szilárd, -hát sosem találtam volna ki. A képét elnézve jól illeszkedik a kormányhoz. A mai fiatalok érvényesüléséhez elég betanulni a fenti idézetet: "megveszekedett stb."
Józsipapa
ilyen senkik kellenek a MAGYAR közéletbe ???
SZÉGYEN !!!
lampa laz
@Nessy: Tényleg csodálatosak és nincs a világon olyan ember aki ne ismerné ezeket, így felülmúlni sem lehet őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.