Lövöldözésről és garázdaságról érkezett bejelentésre reagálva a dabasi rendőrök hat embert előállítottak.

Megszállták a rendőrök Örkényt

Két család között fajult el az aznap hajnalban kezdődött vita 2020. június 17-én kora délutánra – olvasható a police.hu-n.

Egy 28 éves férfi az aznap hajnalban kialakult konfliktusa miatt keveredett újfent összetűzésbe. Ahogy megállt a ház előtt, autójára rövid szóváltást követően már záporoztak is a tégla-, és betondarabok, kövek.

Megszállták a rendőrök Örkényt

A jármű utasa elővett az anyósülés alatti rekeszből egy gázriasztó pisztolyt és sorozatban lövéseket adott le, majd kiszállt és a kocsit hátrahagyva elfutott a helyszínről.

Egy közeli ismerőséhez menekült, akit megkért, hogy tüntesse el a fegyvert. A lövések leadásakor senki nem sérült meg, a megdobált jármű oldalsó és hátsó szélvédője betört.

A helyszínen néhány percen belül közel egy tucat járőr jelent meg. Összesen hat örkényi lakost állítottak elő, 2 nőt és 3 férfit gyanúsítottként hallgattak ki. A Dabasi Rendőrkapitányság mindannyiuk ellen szabadlábon hagyásuk mellett csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

(police.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kapanyél
@Gyütt Mönt: Tippöljün éggyütt! Magyarországon nincs cigánybűnözés! :))))
Nessy
@Gyütt Mönt: Most gonosz leszek! Hagyni kell hogy "győzzön a jobb", aztán lesittelni az egész társaságot!
Pálinkás Pál
@Gyütt Mönt: Minek??? a válasz egyértelmű!!!
Gyütt Mönt
@Nessy: ez a legértelmesebb dolog. Ugyanakkor kevés a börtön kapacitás, ami előrevetíti az újabb börtönbizniszt. Róka fogta csuka :(
Nessy
@Gyütt Mönt: Akkor még egyszerübb javaslatom van! A győztes álljon ki pár medvével és oroszlánnal! Természetesen lőfegyver nélkül!
De úszóversenyt is lehet rendezni krokodilokkal! Nem lesz gond a börtön kapacitással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.