A Főváros szerint a járvány alatt óriási kereslet alakult ki a védőeszközök iránt, nemzetközi szinten is nehéz volt olyan gazdasági szereplőt találni, aki rövid határidővel és nem irreális áron vállalja a szállítást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mi lenne ha valaki - ja ha nem lenne titkos - összevetné az igen nagy százalékában használhatatlan Szájjártató féle eszközök áraival???
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ismét egy frappáns komment

A kormányzati média teljes pályás letámadása egyik gyöngyszeme kapcsán olvastam

A főpolgi-t megölni ne féljetek mert az üdvös! Ártunk és qurmányunk alig titkolt főváros ellenes bosszúhadjáratát egy még annál is ádázabb rágalom-hadjárattal kíséri. Naponta többször sorjáznak a főpolgi ellenes rágalom-áriák.
Ezek egyikéhez az egyik hozzászóló felemlítette: „Inkább küldje vissza az előnyös orosz metrókocsikat. Úgyis rohadnak már!”
Mire egy másik: „Nem rohad, csupán hozzánemesedik a félévszázados technológiához”
Pálinkás Pál
" A Városháza szerint az összes tesztet a Nyílt Társadalom Alapítvány adományából vásárolták."..ha ez igaz...akkor kinek mi köze hozzá,hogy kitől,és mennyiért vettek akármit??? Nem közpénz,szemben azzal ,amit a tarajos herdált el kínában!!
nevemnick
Aztán lenne még egy nagyobb a zsebünkbe vágó kérdés: a zállam, illetve a fürkészők, portyázók milyen áron vették meg a használhatatlan maszkokat, védőruhákat, és ,,lélegeztető" gépeket?

Ebből az összegből mennyi jutott az üzletet lebonyolító emberek jutalékára, és az őket megbízó pár kormánytag offshore számláira?

Erről pofázzon a sz@rhírtévé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.