A baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban: ellopja a nemzeti konzultációs íveket - közölte a Fidesz országgyűlési frakciószóvivője szombaton, sajtótájékoztatón, Debrecenben. Halász azt mondta, egy videofelvétel került napvilágra, amelyen az látszik, hogy egy baloldali aktivista kilopkodja a postaládából a nemzeti konzultációs kérdőívet. Nyilván ez annak a törvénytelen akciónak a része, amit a baloldal hirdetett, meg akarják akadályozni a nemzeti konzultációt, begyűjtik, és ezek szerint ellopkodják az íveket – fejtette ki a politikus. Halász János szerint, „így akarják megint elhallgattatni a magyar embereket, hogy elmondják a véleményüket a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és az unokáinkat is eladósító második Soros-tervről"

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Megy tehát a toporzékolás, amikor nem arról van szó, hogy mondjuk az ellenzéki pártok szólítják fel arra Rogán Antalt, hogy számoljon el a letelepedési kötvényekkel, vagy Farkas Flóriánt arra, hogy mondja meg, hova tűnt a több mint 1 milliárd forint, amit egy felzárkóztatási programra kapott? A kormánypárt politikusai, szóvivői, beszélő öltönyei, és táskahordozói egyetlen egyszer sem válaszoltak súlyos, az embereket valóban érdeklő kérdésekre, hiszen megtehették. Kétharmaddal azt csinálnak amit akarnak. Ki mint él, úgy ítél - tartja a közmondás. Nos Halász már megint igazunk van? Önök minden aláírást a bázisuk feltöltésére használnak. Ezt tudjuk. Siess János mert lemaradsz a kufircról.
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/BFA/augusztus/halasz_44402_LI.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Hadházyék egy nagyon nagy trükköt bevetve teszik nevetségessé és hiteltelenné az inzultációs leveleket. Ezért már most jó előre elkezdik magyarázkodni a sikertelenséget.
Nessy
Már hiányzott a KISZ Halász megszólalása! Mi az, hogy "ellopja"? Kiveszi a levélszekrényből, vagy betör érte a lakásokba? Kéretik nem ostobaságokat mondani!
tudode
Micsoda dolog az, hogy kilopják a postaládából azokat az un. "hettyempitty" leveleket, amelyek egy része olvasatlanul a kukába landol, amely attól érkezik/zett, aki megnézi, hogy kivel lakik együtt, de azt nem, hogy hívatlanok a levelei!
Józsipapa
janikám - a miskolci plakátfinanszírozási ügyről
és a lélegeztetőgépek beszerzéséről regéljél
valamit !!!
mert csak el basztatok 300 milliárd forintot !!
igazi görény vagy... senkiházi...
kokopelli
@tudode: Micsoda dolog az,hogy a nagypofájú megválasztott (?) kormány meló helyett biztos ami sicher "falból"
konzultálni akar a plebs-el? Lóf@ß az mama! Alibi arra az esetre,ha szekér a kormány "rosszvoltából" megfenek-
lik a ß@bran! "Mi konzultáltunk",de a magyarok úgy akarták,hogy..bla..bla! Az ellenzék a Gyurcsány meg a nyu-
gat,és a liberális itt élő maradék pirézek kersztbetettek (nég a két újjaikat is!.)
kokopelli
..még valami! Miért nem próbálják inkább "Inzultációs" ivekkel a "dógot"?Azokat csak nem lopják el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.