Budapesten zajlott a durva eset.

Csak lopni ment be a boltba, de ökölharc lett a vége – VIDEÓ

Rátámadt a biztonsági őrre, és egy másik vásárlót is megütött hétfő délután egy férfi egy fővárosi élelmiszerboltban – tudta meg az RTL Klub Híradója. A vele lévő nővel és kisbabájukkal együtt voltak az üzletben, lopni próbáltak, az árukat pedig a babakocsiba rejtették. A biztonság őrnek viszont gyanúsak lettek, így nem engedte ki őket a boltból. A férfi ekkor rátámadt az őrre, majd nem sokkal később a dulakodásba egy másik vásárló is beszállt, akit meg is ütött a gyanúsított. Erre a nála jóval nagyobb férfi ököllel kezdte el ütni a tolvajt. A helyszínre ezek után érkeztek meg a rendőrök, akik megerősítették, hogy a pár lopott az üzletből. A férfit és a nőt a helyszínen elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki.

Az RTL Klub Híradójához egy felvétel is eljutott a verekedésről.

Forrás: 24.hu/RTL

Kép: RTL

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@namihami: Ennek ugyan most mi köze volt megint a Fideszhez? Itt már mindenki teljesen fóbiás?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez nemcsak tolvaj, de hülye is. Egy echte fideszaktivista. Alacsony sorszámú tagkönyvvel.
A fehér, hetero, családszaporító fideszhulladék mintaképe. Egy igazi mélymagyar őskövület.
division
@namihami: Ennek ugyan most mi köze volt megint a Fideszhez? Itt már mindenki teljesen fóbiás?
division
@Szeparepa2: Minden tolvajnak börtönben a helye, teljesen mindegy, hogy amatőr, vagy profi, sikerül e neki vagy sem.
Peller Anikó
Akkor most cigók voltak vagy esetleg arabok? Mert a szegény migriket így hírbe hozni nem illik ám romákok de honnan vették az arab kiabálást. De lehet a cigányul üvöltözést gondolta annak a szakállas szemtanú. Egyébként babakocsival járni lopni a tecsóba eléggé tipikus. A nőci a gyerekkel mindenesetre fehérnek néz ki.
namihami
@division: Pusztán annyi, hogy ezt a mentalitást, ha nem is ebben a nagyságrendben tíz esztendeje látjuk, tapasztaljuk.
És ne gyere a baloldal lopásaival. Azokat se tagadom. Ha beleolvasol a kommentjeimbe (nem kötelező), akkor láthatod, hogy azokat se tagadtam soha. Csak az a fene nagyságrend--azt ne tapasztalnánk, nap mint nap. És a lopás érdekeltjeinek személye a másik, ami a fideszoldal dolgait még ellenszenvesebbé teszi. Aki nincs a "" fideszút szélén"" azt igenis nem hagyják ott, inkább belökik az árokba. A család mindenek előtt--és ezt a törvények és meghozóik gondos válogatásával biztosítva. Akár visszamenőleg, akár személyreszólóan.
És ez az, ami miatt olyan vagyok velük, mint a Móricka.
Peller Anikó
@division: Tyűha, a kormányközeli toll vajaknak is? Mert tam nem kiflit lopna kám. Kiflinként mennyit osztanál rája?
division
@Szeparepa2: Az igaz, hogy a börtönben csak kevesek képesek pozitív irányba változni, sajnos akinek a vérében van a bűnözés, az a legtöbb esetben vissza is esik.
division
@namihami: Adócsalás, lopás, bűnözés, irigység, a másik utálata, stb. a magyarok sajátja, és valóban nem kizárólag tíz éve. Ez az ország ilyenné vált, a miérteket napestig lehetne sorolni.
division
@Peller Anikó: Fidesz fóbia szintén?
Málna
Tudom, nem szép dolog, de kimondottan élveztem azt a sorozást a végén...
division
@Szeparepa2: Ebben van igazság. Újabb vírus ütötte fel a fejét Kínában, így télen akár három is támadhat majd egyszerre. A jelenkori emberiség ideje kezd lejárni? Azért a gyerekeinket nagyon féltem, ők nem tehetnek semmiről.
simmering73
Mozdonyszőke migránsok bevásárláson. Az arab nyelvet összetéveszteni a lovarival, nem vall művelt emberre.
namihami
@division: Anno 2010-ben az volt a Fidesz-szlogen, hogy a ""komcsik lopnak, de majd mi becsületesek leszünk"". És a katolikus segédgárda kutyáit ráuszították a Gyurcsányra (és rajta keresztül baloldalra). Az eredmény mára tisztán látható. A baloldal a cipőjét nem köti meg a ""Család-Magyarországgá"" lezüllesztett közigazgatást és államrezont.
A Gyurcsány keze sem tiszta (hülye, aki ezf meri mondani), de olyan vezető volt, akinek a hatalom megszerzése nem a CSALÁD gazdagítását jelentette. Ő már milliomosként lett miniszterelnök. Ez az Orbán alatt pont fordítva zajlott. Egy (viszonylag) csóró család világszinten is a krőzusok közé emrlte a famíliát. Mert (gondolom és remélem) azt Te se hiszed, hogy a Mészáros nevű ggyerekkori barát gazdagodása a saját tulajdona is. Amit a saját képességeinek köszönhet.
És az orbáni rendszert ez a familiárius rendszer teszi undorítóvá. Némi üveggyöngyöt szór a népnek, a saját dolgait pedig csendben, a család leple alatt. Mert ő ugyebár egy szegény elnök (lásd adóbevallás).
division
@Szeparepa2: Teljesen mindegy, hogy ide vagy máshova szülsz gyereket, a vírusok elől elbújni nem lehet, ahogy gyilkos, tolvaj, rabló, stb. is van bőven bárhol is vagy.
division
@namihami: Nyilván tisztában vagyok a hatalom általi előnyökkel.
Peller Anikó
@Szeparepa2: Répa, ha nem lettek volna pusztulások akkor már te nem lehetnél itt. Az embervírus terjedése megállíthatatlan a pusztulások nélkül, az ember mint a levéltetű úgy szaporodik.

A kérdés úgy merül fel: mi dögöljünk meg vagy a többiek. Mert sajnos igen: az ösztönember még ösztökélve is van, csináld a gyereket bőseggel, legyen kit a húsdarálóba küldeni. A ráncigányással persze teljesen igazad van.
sokanvagyunk
Az úgy kezdődött, hogy visszaütött... - talán jobb lett volna ha ő is kamerát ragad?
namihami
@division: Tisztában lehetsz. A gond csupán annyi (!?!?), hogy::. "Ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem azt, amit csinálok"".
És csinálja is, folyamatosan, egyre nagyobb mértékben. És főleg, már nem is bújik a paraván mögé, a trambulinról.
verőce21
Valószínűleg ezek a cigányok is "környezetvédők és antifasiszták voltak", és csak átvették amerikából a szükségletek szerinti beszerzési módszert...!
Még a is lehet, hogy autonómiát kiáltanak ki a belvárosban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.