A Fidesz frakcióvezetője Kaleta Gábor volt perui nagykövet tettét undorítónak, a bíróság ítéletét pedig felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja.

Kocsis Máté páros lábbal szállt bele a pedofil ügyét enyhe büntetéssel megúszó Kaleta Gáborba
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Kocsis Máté szerdán a Facebook-oldalán úgy fogalmazott: Kaleta Gábor ahelyett, hogy enyhítésért fellebbezne,

inkább nézzen szembe "gyomorforgató" tettével, és annak minden létező következményével, "ugyanis az ügynek még nincs vége".

A kormány valamennyi gyermekvédelmi jogszabályt felülvizsgál és szigorítani fog, hogy a pedofilok ezentúl a legsúlyosabb büntetéseket kapják, ne reménykedhessenek a bíróság enyhe ítéletében sem, és a jövőben nyilvános listákat lehessen vezetni róluk – hangsúlyozta. A frakcióvezető azt írta: két gyermek apjaként, állampolgárként és politikusként is ezt tartja helyesnek.

Minden jóérzésű ember közös ügye, hogy a leghatározottabban, a "legdurvábban" fellépjenek a pedofilok ellen

- írta Kocsis Máté.

Kaleta Gábort a bíróság egy év – végrehajtásában 2 év 6 hónap próbaidőre felfüggesztett – szabadságvesztésre és 540 ezer forint pénzbüntetésre ítélte gyermekpornográfia miatt.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Mirabilis: az illiberális törzsfönököt, nemzetbiztonságilag által világította valaki?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Kocsisnak nem elég a határozottság, ő durva akar lenni. Csak, mit lényegesnek tart magában.
advocat
Ott a kétharmaduk. Módosítsák a Btk.-t. Ügyvéd volt valamikor, ha jól emlékszem, csak a fizetés nagyságával múlik a jogértelmezésen tanultak. Nem pofázni, dolgozni!
Az anyagot meg kérjék ki akik feldobták. A jenkiktől.
SystemError
@Nyírfa: Nincs itt kilövési...kettős beszéd van, funkcionálisan még mindig mentik, miközben kapja a nyilvánosság előtt a tockosokat, mint Borkai esetében is ment ez... Ha valódi kilövésit kapott volna, akkor ugyanez menne, mint már most a végén, csak sitten lenne az ember és az elejétől fogva így kommunikáltak volna az egészet, hogy ebből is kifacsarják a politikai hasznot.. Egyszerűen ezt benézték...Viktor napi szinten monitorozza az adott ügyek népszerűségét, ez kell a propaganda gépezethez is.. Észbe kaptak, hogy ezt nem eszi meg az ország, de már későn.. Szerintem az országban lévő női szavazók negyedét minimum bukták ezzel, akik mostantól a fidesshez kötik a pedofil bűnözés legitimálását, még ha eddig más aktuálpoitikai üggyel nem is foglalkoztak, mert ez a téma szinte minden családba értelmezhető kép... Amúgy nem is ismerek Habonyra, ez óriási baki volt ebből a szempontból a résdzéről :) Hiszon tudható, hogy minden ilyennél intéznek az alanynak mindent. Szerintem még a családjának is meg van mondva, hogy ki mit vyilatkozhat, ahogy valószínűleg Borkainál is az asszony fogcsikorgatva állt ki férje mellett, de igazából hányt tőle..
Nyírfa
@SystemError: Igen, színjáték az egész.
advocat
Szar az általatok elfogadott Btk? Kétharmad, hülye gyerek. Meg a máskor bevált egyéni indítvány? Szóval az aggyal van baj? Gondolkozni kellene. Ha nem a főnökre vártok! Csakhogy anélkül kuss mindegyiknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok