A Fidesz frakcióvezetője Kaleta Gábor volt perui nagykövet tettét undorítónak, a bíróság ítéletét pedig felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja.

Kocsis Máté páros lábbal szállt bele a pedofil ügyét enyhe büntetéssel megúszó Kaleta Gáborba
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Kocsis Máté szerdán a Facebook-oldalán úgy fogalmazott: Kaleta Gábor ahelyett, hogy enyhítésért fellebbezne,

inkább nézzen szembe "gyomorforgató" tettével, és annak minden létező következményével, "ugyanis az ügynek még nincs vége".

A kormány valamennyi gyermekvédelmi jogszabályt felülvizsgál és szigorítani fog, hogy a pedofilok ezentúl a legsúlyosabb büntetéseket kapják, ne reménykedhessenek a bíróság enyhe ítéletében sem, és a jövőben nyilvános listákat lehessen vezetni róluk – hangsúlyozta. A frakcióvezető azt írta: két gyermek apjaként, állampolgárként és politikusként is ezt tartja helyesnek.

Minden jóérzésű ember közös ügye, hogy a leghatározottabban, a "legdurvábban" fellépjenek a pedofilok ellen

- írta Kocsis Máté.

Kaleta Gábort a bíróság egy év – végrehajtásában 2 év 6 hónap próbaidőre felfüggesztett – szabadságvesztésre és 540 ezer forint pénzbüntetésre ítélte gyermekpornográfia miatt.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Mirabilis: az illiberális törzsfönököt, nemzetbiztonságilag által világította valaki?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Mirabilis: az illiberális törzsfönököt, nemzetbiztonságilag által világította valaki?
csak úgy....
az a röhej az egészben,hogy a tölük származó neoliberális törvényeket köpködik szembe,mint ha nem ök találták volna ki ..
SystemError
Egyik kézzel mentik, másikkal meg magukat. Én inkább így látom.. Mindenesetre beszédes, hogy utólag megy ez a műsor, amikor már látható, hogy hány az ország ettől az egésztőlk
Aki Én
Titokban akarták tartani, titokban menekítették ki Peruból, állítólag titkosították az ügyét...
Ez így népfelháborodás után elég hiteltelen.
SystemError
Ja és ne feledkezzünk meg Nancy nevű prostiról sem, akivel a pletykák szerint 17 éves kora óta folytatott kapcsolatot R. Antal nevű politikus. Persze ez nem ugyanaz, mint egy erősen kiskorú valaki, de ebben az esetben meggyilkolták a lányt.. A pletykák arról is szóltak, hogy ezen politikusnak ez korosztály a gyengéje. Mit ad isten, miután elvált feleségétől pont egy ilyen kicsit prostis, szinte tini csajjal mutatkozott... Reméljük még életben van!
Rockxy
jajjmán a pároslábas pedofíliai ellenlábasból akar valaki szenzációt csinálni?
tessék átírni a törvény, oszt kész!
csak úgy....
@Aki Én: ki tudja,hogy a pártból ki mindenki nem nézegette azt a szennyet...
csoda ha titkosítoták? a fidesz egy nagy titok, m.lörinc + a háttér hat alom.
SystemError
Amúgy nem gondolom, hogy ebbe kéne belemenni, de ez a fenyegetés kb annyit ér, mint a kiherélt hangú Bayer fröcsögések...:) Kivel akar ez a kis nyomorék verekedni? Első könyök után menne a kis kocageci spicli Bedével árulkodni a rendőrségre, miközben ő kezdte. Jellemtelen kis szar az összes.. Szóval erről a kemény legényről beszélünk? :) Hagyjad már magad kis buzi, első könyök...:) i0.wp.com/hirhugo.hu/wp-content/uploads/2018/09/dumadumaduma.jpg
verőce21
No! Minél tudatlanabbak a jó elvtársak, annál több a véleményük...
RonaGyuri
Matyinkó ha jól tudom jogi végzettséged van, így akár tudhatnád, hogy POLT-túl bűzlik!!! =)) Eleve a megszokott elsikálásra hajtottatok, de nem sikerült! =))
simmering73
Tolvajok, haramiák, pedofilok Mekkájában kicsit műfelháborodásnak tűnik ez a "kirohanás".
RonaGyuri
@RonaGyuri: ez a nyilvános lista - ami persze az igazságérzetünket simogatná - nem csak véleményes adatvédelmi okokból is, de felettébb veszélyes eszköz is. Könnyű visszaélni vele, ahogy erre a derék matyinkó példát is csinált!! =))
Oposit
Szerintem ez így lett kitalálva. Beáldozzák a pedót a saját "becsületeségük" oltárán. Megmutatják, hogy lám ők nem hagyják annyiban: súlyos büntetések, nyilvános listák.
Csak az a baj, hogy először titkosították a dolgokat, tehát ezután teljesen hiteltelen bármilyen intézkedés ezzel az üggyel kapcsolatban.
Aki Én
@verőce21: Ehhez képest ma elég visszafogott vagy.
yazo64
Nem most kellene sápítoznod cukifiú... titokban hazahoztátok ezt a szarfaszút, balszerencsétekre kiderült a mocskossága, ennyi...
vitriol
Ami tény és nem cáfolható, hogy a fidesz különös vonzódást érez a bűnözők iránt. Emlékezzünk a baltás gyilkosra, meg a hazájában jogerősen elítélt főmuftira /nevére nem emlékszem/, akit orbán Budapesten rejtegetett, valahol most is itt van még. Hasonló történet a MOL vezér hernádi ügye is.
Borkait is említhetném! stb, stb
nezelodo
@Oposit: Még csak be sem áldozták, mert mielőtt az állomáshelyén lecsaptak volna rá, kimenekítették, nehogy máshol számoltassák el. Az meg hab a tortán, hogy a szokásos módon titkosították az ügyet, így természetesen nem jut a köz tudomására, hogy kérte e valamelyik állam a kiadatását? A baltásnál megtudtuk, és a keresztényi szeretet megnyilvánulásaként a nem keresztény gyilkosnak is megbocsátott a vezér.
Yoda69
kocsismate, a fonokodnel O1G elvtarsnal reklamalj. Ő nem hagyta ezt a pedofil tahot au árok szelen
Aki Én
Elég lett volna, ha nem menekítik ki.
Megmentik a büntetés elől, aztán keveslik a büntetést.
Ócska hazug cinkosok, gyerekek millióinak ellenségei.
Nyírfa
Kocsisnak nem elég a határozottság, ő durva akar lenni. Csak, mit lényegesnek tart magában.
advocat
Ott a kétharmaduk. Módosítsák a Btk.-t. Ügyvéd volt valamikor, ha jól emlékszem, csak a fizetés nagyságával múlik a jogértelmezésen tanultak. Nem pofázni, dolgozni!
Az anyagot meg kérjék ki akik feldobták. A jenkiktől.
SystemError
@Nyírfa: Nincs itt kilövési...kettős beszéd van, funkcionálisan még mindig mentik, miközben kapja a nyilvánosság előtt a tockosokat, mint Borkai esetében is ment ez... Ha valódi kilövésit kapott volna, akkor ugyanez menne, mint már most a végén, csak sitten lenne az ember és az elejétől fogva így kommunikáltak volna az egészet, hogy ebből is kifacsarják a politikai hasznot.. Egyszerűen ezt benézték...Viktor napi szinten monitorozza az adott ügyek népszerűségét, ez kell a propaganda gépezethez is.. Észbe kaptak, hogy ezt nem eszi meg az ország, de már későn.. Szerintem az országban lévő női szavazók negyedét minimum bukták ezzel, akik mostantól a fidesshez kötik a pedofil bűnözés legitimálását, még ha eddig más aktuálpoitikai üggyel nem is foglalkoztak, mert ez a téma szinte minden családba értelmezhető kép... Amúgy nem is ismerek Habonyra, ez óriási baki volt ebből a szempontból a résdzéről :) Hiszon tudható, hogy minden ilyennél intéznek az alanynak mindent. Szerintem még a családjának is meg van mondva, hogy ki mit vyilatkozhat, ahogy valószínűleg Borkainál is az asszony fogcsikorgatva állt ki férje mellett, de igazából hányt tőle..
Nyírfa
@SystemError: Igen, színjáték az egész.
advocat
Szar az általatok elfogadott Btk? Kétharmad, hülye gyerek. Meg a máskor bevált egyéni indítvány? Szóval az aggyal van baj? Gondolkozni kellene. Ha nem a főnökre vártok! Csakhogy anélkül kuss mindegyiknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.