Jelentős részben nem a vásárlóerő fenntartására, a munkahelyek megtartására, a foglalkoztatási krízis enyhítésére fordította a kormány válságkezelő csomagját, hanem például a teljesen fölösleges és generációkra vetítve durván veszteséges Belgrád-Budapest vasútvonal fejélesztésére, turisztikai megaberuházásokra, soha meg nem térülő sportlétesítményekre - mondta a Népszavának Inotai András közgazdász professzor emeritus. Becsomagolva a járványellenes "védelembe" egy szűk kör további látványos és arcátlan gazdagodását segítették a legkritikusabb gazdasági időszakban..

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nagyon szomorú, de sajnos ez így van! Nagyon bigott hívő az, aki ezt nem képes felfogni, vagy nagyon érdekelt abban, hogy ez így maradjon!
Nessy
Nagyon szomorú, de sajnos ez így van! Nagyon bigott hívő az, aki ezt nem képes felfogni, vagy nagyon érdekelt abban, hogy ez így maradjon!
simmering73
Teljesen igaza van a professzor úrnak. Kezd beérni a tíz évnyi ámokfutás.
division
Biztosan így van, bár én nem érzem.
dr. prédikátor
És ez a mocsok O1G a tisztességes magyarok tudtával és hallgatólagos beleegyezésével tette!!! De meg is érdemeljük mert hagyjuk !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.