„Rekord számú nevezővel és nagyszámú nézőközönség előtt rendezhettük meg a fedeles fogathajtó bajnokság döntőjét a Lipicai Lovasközpont arénájában” – számolt be büszkén a június 13-i eseményről az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad. Az állami társaság közösségi oldalán légi felvételekkel komponált videót is megosztott, amelynek nyitóképén a lelátókról hiányzó emberek látványa tűnik fel leginkább. Az imázsépítő riportfilm sem tudta úgy visszaadni a versenyt, hogy ne látszódhassanak a kongó lelátók: a 6500 férőhelyes betonkatlan fedéllel el nem látott szektoraiban elvétve lehetett látni egy-egy nézőt, a fedett tribünön körülbelül 100-200 érdeklődőt mutattak a képek. Még inkább kudarcosnak tekinthető, ha megemlítjük, hogy a belépés ezúttal is díjtalan volt. A 2018 nyarán felavatott Szilvásváradi Lipicai Lovasközpont a magyar lovassport történetének legnagyobb beruházásaként valósult meg. Az induló 1,7 milliárdos költség végül 6,8 milliárdig növekedett.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Pedig mennyi sok szép betonyt öntöttek bele hogy elvesszen a közpénz-jelleg...
Nessy
@Qqberci: Csak több mint háromszorosára drágult a végére? Ilyen szolid volt Lőrinc barát??
advocat
Ez nemzetgazdaságilag és Lölöileg indokolt volt! Tudja ezt a kétharmad. Hisz' ők a többség. Ez meg a demokrácia. Vagy mégsem? Csak a választási törvény?
Gyütt Mönt
Lovasaréna lówellness nélkül - az annyit is ér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.