Kirúgták Szepesi Balázst, a gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkárt – vette észre az Index a friss Magyar Közlönyben.

Kirúgták a gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkárt
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Szepesi felmentését Palkovics László miniszter javasolta. Holnaptól pedig azonnal a helyére lép egy főosztályvezető, Dobos Balázs.

Életrajza szerint Szepesi Balázs 1999-ben diplomázott a CEU-n, 2007-ben ugyanott PhD-t szerzett. Már korábban is dolgozott a mostani vezetésnek, 2010 és 2012 között a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkári titkárságvezetője volt, feladata a parlamenti és gazdaságstratégiai államtitkárság stratégiaalkotási, elemzési tevékenységének irányítása volt. Szepesi pár hónapja indította el a Magyar multi nevű programot, ami elvileg az egész kkv-stratégiánk "zászlóshajója" lesz, de ezt már nem ő fogja irányítani.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Jujjj,csak nem most vette észre orbán,hogy ez a jóember a CEU-n végzett?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
Haha, na ebből a donnasu90-ből is látszik:
Czibor32:
Szalay27
Czibor32
Czibor45
Szalai30
szalai28
szalai27
szalai331
szalai1976
Cieranna
Sándor31
Marigrina
Emma24
Sandor33
Betty Te 74
Gladyscol
Liwidi
patriciafl76
volt ő már ilyen néven is, és nem tiltották ki.
Tulajdonos vált a Propeller.hu hírgyűjtő oldalt működtető Propeller.hu Kft. – tudta meg a 24.hu.
A kft. új tulajdonosa a mostanában több új termékkel is digitális fronton erősítő, egyre kiterjedtebb online portfóliót kiépíteni szándékozó, korábban az RTL, jelenleg a TV2 műsorszállítójaként ismert, a 100 leggazdagabb magyar listáján és a legbefolyásosabb médiapiaci szereplők listáján is előkelő helyen szereplő, korábban az RTL Klub résztulajdonasaként is ismert Rákosi Tamás érdekeltségei közé tartozó IKO-csoport leányvállalata, az IKO Digital lesz. Bár a tulajdonosváltozásnak még nem látjuk jelét a cégbírósági nyilvántartásban, így a Propeller.hu Kft. tulajdonosaként változatlanul Garai Viktória budapesti és Liebig Zsolt bicskei lakosok szerepelnek, úgy tudjuk, az IKO Digital már aláírta a szerződést a tranzakcióról. Ezt az információt Szegő Péter tulajdonos is megerősítette a 24.hu megkeresésére. Mint elmondta, ő és Liebig Zsolt a cég tulajdonosai, Garai Viktória Szegő Péter felesége. Szegő a türelmünket kérte az ügyben: mint mondta, egy-két hetet még igényel, mire lefut az átadás-átvétel folyamata, azt követően az IKO Digital és ők is tájékoztatást adnak majd.
Tehát az orbáni média gazdagodott egy újabbal: propeller.hu
PÁPÁ mindenki ebben nem veszek részt!
Talán ezen:. indirekt
hvg
24.hu
444.hu
napi.hu
Index
Infostart
Hirklikk
168 óra
Alfahír
Magyar hang
NLC
Máshol, más néven, nem fidesz médián találkozunk. Mindenkinek jó egészséget!
tudode
@Mirabilis: .
Megismétlem hsz-emet azzal, hogy közel 50 évig voltam köztisztviselő az államigazgatásban, őfélesége, és sleppje úgy váltogatja a stábját, mint a gatyáját, pedig a rendszerváltás reménysége volt, fejébe szállt a dícsőség a NINCS MIRE!
------------------------------------
.
Amikor már érzékelhető volt pl. az Origónál az, hogy megszűntette a kommentelést, amely ma már a 444-nél is feltűnő a hozzászólások megszüntetése.
.
Ezzel együtt érezhető szinte minden orgánumnál a szükséges mértékű cenzúra, mert az újságíróknál a lét a tét!
.
Lassan elhalkul a nép hangja, hasonlóan a parlamenti tévéadásokhoz, amelyet a rezsim 2014-ben állíttatott le úgy, hogy még a neten akit érdekel megtekintheti, amely valójában a parlamentiég megcsúfolása, és rossz fényt vetne a 132 bátor emberre, hogy át kell menniük piaci kofába, az ellenzék által a nép hangjának megszólalása alkalmával.

Csak erős idegzetűeknek, és alacsony vérnyomásuaknak ajánlott a net plenáris üléseinek megtekintése, őfélesége azonnali kérdések órájában adott válaszait szajkózva még fiatalemberek is
.
Kapásból lehet válogatni:
.
https://www.youtube.com/results?search_query=...
-------------------------------
.
Arcpirító! -Tisztessséges ember ha koldus, ha bármilyen tisztességes európai állampolgár nem szeretne a helyükben lenni, amelyet maguknak köszönhetnek!
Mirabilis
@tudode: Hát lehet segítene, ha ignorálnád a propellert. Kis lépés, de ennyit tehetünk.
hvg
24.hu
444.hu
napi.hu
Index
Infostart
Hirklikk
168 óra
Alfahír
Magyar hang
NLC
Talán ezeken találkozhatunk. Amíg nem veszi meg orbán ezeket is
tudode
@Mirabilis: .
Köszönöm. Plagizálom!:
.
Annál is inkább, mert belelátok őfélesége cinkelt kártyáiba az első uralkodásától, amely dr. Togyánnak köszönhetett volna, ha nem nulláztatta volna le szócsöveivel karaktergyilkossággal a kisgazdákat, és a többi pártokat "is", aknamunkával!
.
Első uralkodásakor a minisztériumokba még "csak" un. politikai államtitkárokat neveztetett ki, majd 2010-től saját maga számára alakította ki a tárcákat úgy, hogy teletömködte lejárt lemezú frakcióvezetőkkel, szócsövekkel, akik ugatják vele együtt az államigazgatást, mint kutya a holdat, olyan külföldi pedigrével, amelyet magáról bemutat, mert ahogy megszólal, a világháló örökít!
Rockxy
őröletesen hüje a cím!
kimaratt belőle hogy páros lábbal!
így nincs semmi hírértékje!
sőtt!
értelme sincs!
oltárian dilettáns a firkász!
ómió
A miniszter csak nem még mindig megválogathatja a beosztottjait?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. August 7., 18:49
Meghalt Reigl Judit