Kirúgták Szepesi Balázst, a gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkárt – vette észre az Index a friss Magyar Közlönyben.

Kirúgták a gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkárt
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Szepesi felmentését Palkovics László miniszter javasolta. Holnaptól pedig azonnal a helyére lép egy főosztályvezető, Dobos Balázs.

Életrajza szerint Szepesi Balázs 1999-ben diplomázott a CEU-n, 2007-ben ugyanott PhD-t szerzett. Már korábban is dolgozott a mostani vezetésnek, 2010 és 2012 között a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkári titkárságvezetője volt, feladata a parlamenti és gazdaságstratégiai államtitkárság stratégiaalkotási, elemzési tevékenységének irányítása volt. Szepesi pár hónapja indította el a Magyar multi nevű programot, ami elvileg az egész kkv-stratégiánk "zászlóshajója" lesz, de ezt már nem ő fogja irányítani.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Jujjj,csak nem most vette észre orbán,hogy ez a jóember a CEU-n végzett?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
"A könyökpacsi során 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett"
csipetke
Jujjj,csak nem most vette észre orbán,hogy ez a jóember a CEU-n végzett?
Clavigo
@Horizont: Esetleg ez az " érték " is elfelejtkezett a Zalkotmányos Kőcsségekről ...??? Az is elég nagy gáz lehet,,hogy a CEU-n végzett..
Clavigo
@csipetke: " Kár érte.. Kíváló ügynök volt ".. :) :) :) :)
Béla333
Azért, hogy a gazdaság nem fejlődik úgy, ahogy azt sulykolni szeretné a maffia az embereknek, annak a felelőse ez a Szepesi.
Meg a portás és a minisztérium takarítónője.
Csak éppen Orbán nem felelős. Semmiért. Hiszen ő a fényestekintetű...
Nyírfa
Egyik kutya, másik eb. Felcserélhetőek egymással.
jesz
@Eladott Ország: 16.25...
Az utolsó teljesen életszerű ma is..de talán öröktől fogva örökké.
tudode
Őfélesége kutyuldáiban az őrszolgálatnak az a fő feladata, nehogy má beférkőzzön az értelem!
Gauntlet
@Mirabilis: ó baxxameg! Hát már a Propellernek is vége??? Ez csak híreket gyűjtött, baxxameg! :(
A fene a kisgömböc stílusukat !!!
tudode
@Mirabilis: .
Megismétlem hsz-emet azzal, hogy közel 50 évig voltam köztisztviselő az államigazgatásban, őfélesége, és sleppje úgy váltogatja a stábját, mint a gatyáját, pedig a rendszerváltás reménysége volt, fejébe szállt a dícsőség a NINCS MIRE!
------------------------------------
.
Amikor már érzékelhető volt pl. az Origónál az, hogy megszűntette a kommentelést, amely ma már a 444-nél is feltűnő a hozzászólások megszüntetése.
.
Ezzel együtt érezhető szinte minden orgánumnál a szükséges mértékű cenzúra, mert az újságíróknál a lét a tét!
.
Lassan elhalkul a nép hangja, hasonlóan a parlamenti tévéadásokhoz, amelyet a rezsim 2014-ben állíttatott le úgy, hogy még a neten akit érdekel megtekintheti, amely valójában a parlamentiég megcsúfolása, és rossz fényt vetne a 132 bátor emberre, hogy át kell menniük piaci kofába, az ellenzék által a nép hangjának megszólalása alkalmával.

Csak erős idegzetűeknek, és alacsony vérnyomásuaknak ajánlott a net plenáris üléseinek megtekintése, őfélesége azonnali kérdések órájában adott válaszait szajkózva még fiatalemberek is
.
Kapásból lehet válogatni:
.
www.youtube.com/results?search_query=...
-------------------------------
.
Arcpirító! -Tisztessséges ember ha koldus, ha bármilyen tisztességes európai állampolgár nem szeretne a helyükben lenni, amelyet maguknak köszönhetnek!
tudode
@Mirabilis:
.
Köszönöm. Plagizálom!:
.
Annál is inkább, mert belelátok őfélesége cinkelt kártyáiba az első uralkodásától, amely dr. Togyánnak köszönhetett volna, ha nem nulláztatta volna le szócsöveivel karaktergyilkossággal a kisgazdákat, és a többi pártokat "is", aknamunkával!
.
Első uralkodásakor a minisztériumokba még "csak" un. politikai államtitkárokat neveztetett ki, majd 2010-től saját maga számára alakította ki a tárcákat úgy, hogy teletömködte lejárt lemezú frakcióvezetőkkel, szócsövekkel, akik ugatják vele együtt az államigazgatást, mint kutya a holdat, olyan külföldi pedigrével, amelyet magáról bemutat, mert ahogy megszólal, a világháló örökít!
Rockxy
őröletesen hüje a cím!
kimaratt belőle hogy páros lábbal!
így nincs semmi hírértékje!
sőtt!
értelme sincs!
oltárian dilettáns a firkász!
ómió
A miniszter csak nem még mindig megválogathatja a beosztottjait?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.