Veszélybe kerülhet a 3-as metró felújítása – közölte a városüzemeltetési főpolgármester-helyettes. Az állomásokat felújító cég 18 milliárd forintos többletpénzt követel, Tüttő Kata szerint jogtalanul. A fővárosi politikus kiemelte, hogy le is állhat az észak-déli metró rekonstrukciója. Tüttő Kata szerint a követelés túlzó, és az Európai Unióhoz fordul, mert úgy látja, hogy a Swietelsky Vasúttechnika Kft.megzsarolta a Városházát azzal, hogy leállítja a metrófelújítást, ha nem kap azonnal 18 milliárdot.

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ez a Swietelsky nagyon tudja hogyan kell a politikusok körében mozogni.:

index.hu/belfold/budapest/2011/10/20/ketmilliardos_kenopenz_a_4-es_metronal/
"Antal Attila volt BKV-vezérigazgató szerint egy Hagyó Miklós által közvetítőnek jelölt személy a jelenlétében kétmilliárd forint kenőpénzt kért a Swietelsky Építő Kft.-től azért, mert BKV-s belső információkkal hozzásegítették a 4-es metró 40 milliárdos belsőépítési tenderének megnyeréséhez. "

Hogy mit keres ez a cég még a magyar közbeszerzések környékén, azt csak a mindkét oldalon levő korrupt, aljas, bűnöző politikusok tudják megmondani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.