Reptéri terveket kért a külügyi államtitkár a megyei jogú városoktól, helyi repülőjáratokkal kötnék össze a nagyobb településeket. A kormány szeretné, ha minden nagyobb város elérhető lenne legalább kisrepülőgéppel, ami Nyugat-Európában már mindennapos és összefüggésben van a beruházásösztönzéssel - mondta pénteken Székesfehérváron a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
...ezentúl a szarospelenka is majd a légből érkezik...
RonaGyuri
@lampa laz: a dolognak "szakmai" okai is vannak, volt a repülős Gizi kollégájuk!!! =))
emerencia
Nincs új a nap alatt. Keresztanyám az ötvenes évek elején megszoptatta a az unokanővéremet, utána kiment a nyíregyházi repülőtérre, felszált a gépre és nagyon hamar a tőlünk 50 kilométerre lévő Debrecenben volt. Bevásárolt, majd egy másik géppel visszajött. Sohasem késte le a 3 óránként esedékes következő szoptatást.
RonaGyuri
a lényeg, hogy mit keres ebben a kormány és főleg a külügy???
RonaGyuri
@RonaGyuri: csak a rend kedvéért nem azt kérdeztem, hogy mennyit??? =))
lampa laz
@RonaGyuri: tökéletes a "szakmai" hasonlat. Repülős peti is sok pénzt lopva landolt keleten, ezt most belföldön is honosítja. Pedig még attól sem kell félniük, h egy országúti ellenőrzésnél lebukjanak. Így már nemcsak a földi, de a légi luxus is megadatik nekik. Eszembe jutott, h a felcsúti putri mellé kell építenünk egy leszállópályát is, fűthető betonnal, h mindig száraz legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.