Tízmilliós lélegeztetőgépek miatt nyomoznak Szlovéniában, mert az ottani ügyészség szerint feleannyiért is beszerezhetők lettek volna. Magyarország közel 19 milliós darabáron vásárolt be az eszközökből. A legfőbb ügyész szerint a rendőrség feladata eldönteni, ez felveti-e a bűncselekmény gyanúját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez a polpot tényleg ekkora hülye??? vagy csak az embereket nézi hülyének.?? pontosan ilyen esetben az ügyészség bizony elrendelheti a nyomozást..persze nem fogja ,mert fidesznyikek üzlete ez a "beszerzés"..
ágimami
"Szándékában áll-e az ügyészségnek kivizsgálni a magyar kormány lélegeztetőgép-beszerzésének ügyét?

– ezzel a parlamenti írásbeli kérdéssel fordult Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció képviselője Polt Péter legfőbb ügyészhez. Felidézte benne: a szlovén ügyészség sajtóhírek alapján arra gyanakszik, hogy náluk túlárazás és irányított közbeszerzés történhetett. A hatóság szerint a 10 millió forintnyi összeg, amit a lélegeztetőgépek darabjáért fizettek, képtelenül magas ár, fele annyiért is be lehetett volna szerezni az eszközöket."

Mivel Vadai egy kérdést intézett a "drága" polthoz, nem ezt kellett volna reagálnia!!

"Polt hétfőn válaszolt, de a konkrét kérdésre nem felelt. Helyette ezt közölte:

Képviselő Úrnő írásbeli választ igénylő kérdését feljelentésként értékelem, és azt a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz továbbítottam."

Tényleg hülyének néz mindenkit, mert MEGTEHETI!!!
namihami
Rövidebben:: A Pintér feladata, hogy vizsgál(hat)ja(-e) a Szijjártó/Orbán bizniszeit. És mindezt a Polt adta válaszként.
Persze, a legkorrektebb vizsgálat végrehajtása mellett. /no comment/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.