Ezresével lakoltatja ki a kormány a cserbenhagyott embereket, miközben az MSZP és más köztársaságpárti vezette településeken szociális bérlakás-programokat indítanak a vezetők – erről beszélt dr. Szakács László, az MSZP elnökhelyettese szerda este, az ATV Egyenes beszéd című műsorában.   Gátlástalanul folytatja a kormány a nehéz helyzetbe került emberek, például a Mátrai Erőmű dolgozóinak kisemmizését, és […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Senkit nem hagynak az útszélén! A kormány mindenkinek segít! Elvesztetted a munkád, nem sikerült három hónap alatt elhelyezkedni? Így jártál! " Biztos nem is akarsz dolgozni!" Nem tudtad fizetni a számlákat, a tb-t? Igy jártál! "Biztos cigire, meg piára költötted a nem létező tartalékodat"! Olyan álságosak az óriás plakátokkal, a népnemzeti "konzultációval", a napi glória fényesítésükkel, a haveri körnek osztogatott milliárdokkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Chao ragazza
@Aki Én: Még mindig nem érted amit írok .Mivel 30 évet éltem több nyugati országban ( Hollandiában mentem nyugdíjba ) jól ,látom a helyzetet.Ha a Fidesz lop még mindig a kisebbik rossz ,mint amit a Momentum vagy DK tenne velünk ! Ami nem lopás hiszen az Uniónak érdeke hogy ne legyen Magyarország konkurencia ! Tehát Merkel sem látott semmi korrupciót és Tavares ,Sargentini is Soros ügynökeként működtek de ők sem találtak konkrét lopást .Amire te nem gondolsz mindig a nyertes párt közeli cégek nyernek a pályázatokon.
Aki Én
@Chao ragazza: ...marhaság. Te tényleg nem látod mi folyik itt? Aki Hollandiába megy nyugdíjba, az jól látja, ez az érv?
Soha senki ennyit nem lopott, hazudott. Csak Mészáros publikus vagyona felfoghatatlan. És még a többi, meg a rejtett vagyon...
Ha Gyurcsány lopott, ha a Momentum lopna, had lopjon inkább orbán. Beszarás :(
A legnagyobb baromság, a legkártékonyabb hozzáállás, hogy magad keresed a felmentést a bűnökre, hazaárulásra.
KÖSZÖNJÜK!!!
Chao ragazza
@Aki Én: Ember te azon síkitól, ha egy veder takonyban egy hajszálat találsz ?Fogalmad sincs milyen veszélyes már sok nyugati ország nagyvárosa, a vallás károsult analfabéták miatt ! A 8 kerületi cigányok tanuló gyermekek hozzájuk képest .Megnyugtatlak ,ha uralomra jutnak nem érdekli se a Fidesz se a demokrácia vagy a TE életed simán kidobnak a lakásodból és elviszik a lányodat ingyen !Ha okoskodsz megolnek és senki nem véd meg !A Koránt ideje lenne elolvasnod !
Aki Én
@Chao ragazza: ...ennyire nem lehetsz buta. Ez mind elkerül minket, ha orbán lophat tovább?
Jesszus ember...
Chao ragazza
@Aki Én: Kitől lop és mit ?Ha te tudsz valamit, nem csak jogod ,de KÖTELESSÉGED jelenteni az OLAF-k.Magyar nyelven is megteheted-Ennyi energiával akár engem is megvádolhatsz !Kelet Európa hála neki, ellenáll a muszlim hordának ami igen nagy bajok okozója lesz 10 éven belül.Nem viccből írtam hogy Holandiában ez már ma óriási gond és az itt született muszlimok leszarják a demokráciát meg minden pártot !Ha egy utcába török vagy marokkói költözik, fél év alatt kicserélődik az utca .Mint amikor cigány költözik a szomszédságodba Borsodba, rögtön devalválódik a lakásod ára a felére!
Aki Én
@Chao ragazza: ...na, ne fárassz. Nem, nem lop senki :)
jesszus...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.