Amíg nem vesznek fel 49 gondozót, addig nem fogadhatnak új lakót. Kevés ápoló dolgozik a Pesti úti idősotthonban, állapította meg Budapest Főváros Kormányhivatala az intézményben tartott rendkívüli ellenőrzés során. Az MTI-hez eljutottat közlemény más hiányosságot nem említ. A hivatal szerint

(Forrás: 444.hu, Justitia által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@csipetke: Szerintem olyan intézet, ahol 100% a szakdolgozók létszáma, nem volt, nem van, és soha nem is lesz! Legalább is kis hazánkban. Pedig ismerem pár évtizede az egészségügyet. Szent bosszú, a nyilvánosságra hozott tesztet elutasító levélért! Felelőssé merték tenni a magasságos kormány hivatalt!
Justitia
@csipetke: Akik meg maradtak, nővérek nem igazán töltik be a hívatásukat. Mert amit mondtam: már lassan a nővér diktál az orvosnak, csak hogy ne mondjon fel
Nessy
@Justitia: Nem akarok bántani senkit, de nem kevesen vannak, akik nem hivatás tudatból vállalják a betegápolást! A főiskolát végzetteknek meg már derogál a beteg ellátása! Ők már inkább a magasabb szintű munkát végeznék, Ergo a beteg mosdatása, etetése, esetenként pelenkázása senkinek nem smakkol.
Justitia
@Nessy: "a beteg mosdatása, etetése, esetenként pelenkázása senkinek nem smakkol" te miről beszélsz? Nem ez a dolga az ápolónak?
Nessy
@Justitia: Amikor én voltam ifjú kedves nővér, az ötvenes évek végén, még ezt tanultuk. Az iskola mellett az idős nővérektől tanultunk igazán beteget ápolni, ellátni. Többek közt édesanyámtól is, aki főnővér volt. Igaz én alkalmatlan lettem a szívbajom miatt. De később közgazdászként is hűséges voltam a kórházhoz, 40 évig.
Justitia
@Nessy: 20:46"Ergo a beteg mosdatása, etetése, esetenként pelenkázása senkinek nem smakkol"
Semmit nem változtat az én 20:50 és a te 22:18 ra
a beteg mosdatása, etetése, esetenként pelenkázása senkinek nem smakkol, de ez a doga a nővérnek. Ha nem tetszik, el lehet menni kapálni. És a mostani helyzetben, ahogy látom a nővér az úr, mert az orvos sem meri kritizálni, mert netán a nővér kilép. És még mindig jobb a rossz nővér, mint eggyel kevesebb. Saját tapasztalat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2020. September 17., 21:23
Továbbjutott a Fehérvár Máltán
Itthon - 2020. September 17., 20:28
Gyászol Hajdú Péter