Koncz Zsófiát, a motorbalesetben július 10-én elhunyt képviselő, Koncz Ferenc lányát indítja a Fidesz októberben az időközi parlamenti képviselői választáson – értesült több forrásból is a Népszava. Úgy tudjuk, a döntést augusztus 20-a után akarják bejelenteni.

A Fidesz az elhunyt képviselő "provokátorfigyelő" lányát akarja indítani képviselőjelöltként ősszel Szerencsen

Koncz Zsófia, a Fidelitas országos alelnöke a Provokátorok a március 15-i ünnepségen címmel tartott sajtótájékoztatón az Országgyűlés Irodaházában Budapesten 2015. március 18-án.

A Fidesznek rendkívül fontos az október 1 1-i időközi választás, hiszen az eredménytől függ, hogy megőrzi-e a sarkalatos törvények átírásához, az alaptörvény módosításához szükséges kétharmados többségét. Ugyanakkor ez tűzbe hozza az ellenzéki erőket is, a pártok azt szeretnék, hogy a Fidesz jelöltjének csak egy kihívója legyen – kiválasztásáról jelenleg is folynak a tárgyalások.

A kormánypárt ifjúsági szervezetének országos alelnöki posztját korábban betöltő Koncz Zsófia azzal vált ismertté, hogy 2015-ben Böröcz László Fidelitas-elnökkel közösen előállt a „provokátorfigyelő” ötletével: közzé akarták tenni azok nevét, akik szerintük szándékosan zavarják az állami rendezvényeket. Az ötlet botrányt kavart, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság jogsértőnek minősítette a kezdeményezés. Később Koncz Zsófia Magyarország washingtoni nagykövetségén kapott állást a politikai stábban, külpolitikai munkatársként.

(Népszava)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Marjai János

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Provokátorfigyelő...közönséges házmestertempó, a legsötétebb időket idézve. Hol is lehetne a helye a leányzónak mint fideszesként a Parlamentben. Annak a szegény épületnek már úgyis mindegy.
Javaslom, a Parlament költözzön egy sokkal szerényebb házba, a mai pedig váljon Európa kulturális fellegvárává.
Legyen így!
Ja: a kétharmad pedig olvadjon el, örökre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Egymást azért, ti, efftársak, ne keverjétek a tehénganéval! Annak haszna is van! Talajjavító!
ómió
@Eladott Ország:Ezek még Bajai Video Zrt., vagy már Athina Művek "produkciók"? A bélyeggyűjtésnél azért, ugye, sokkal jobban fizet?
legott
Ki ez a cigány kurva? Most látom éltemben először (de többször nem is akarom!)
legott
Most nézem csak. Meghalt egy fideszes motor balesetben?
Jó. Egyel kevesebb.
Biztos erősködött: Én vagyok a fideszes kiskirály mindenki húzódjon le, mert jövök.
Aztán úgy alakult, hogy nem húzódott le mindenki. A sörszállító kamion az kurvára nem húzódott le a fideszcsicska kedvéért..

Én még nem vezettem sörszállító kamiont, mert túl sok sört iszom, de ha sörszállító kamiont vezetnék még több sört innék, és ezért nem vezethetnék sörszállító kamiont (sem).
De a harmincat betartanám az autópályán. Ja, hogy ott lehet többel is menni?...

Menjünk többen többel az autópályán, mert miért ne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.