Miután Koncz Zsuzsa felemelte hangját a rendszer ellen, Schuster Lóránt, a P. Mobil vezetője a kormánybarát Magyar Nemzetnek adott interjújában megvédte Orbánékat.

Schuszter Lóránt megvédte az Orbán-rendszert Koncz Zsuzsáéktól
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Schuszter a Kádár-rendszerrel kapcsolatban arról beszélt, hogy szerinte azért nem kedvelték őket annak idején, illetve azért ütköztek olyan sok nehézségbe a boldogulások kapcsán, mert a magyar identitásuk zavaró volt, és akkoriban ehelyett főként bugyuta szerelmesdalokkal akarták etetni a népet, hiszen az addig sem lázadt. A Kádár-rendszerre egyébként nosztalgiával gondol, ahogy ő fogalmaz: reggeltől estig nők után járt, de ezen kívül nem sajnál belőle semmit.

Koncz Zsuzsa kijelentéseivel kapcsolatban is szóra bírták, az énekesnőről így vélekedik:

Az apósa Kádár szövegírója volt. Egy technikus egyszer azzal poénkodott, hogy Koncz Zsuzsának két mikrofont kell felrakni, mert, mint mondta: „hang helyett csak meleg levegő jön belőle”. Életemben egyszer találkoztam vele, akkor is csak futólag, és azt üzenném neki, ahogy az összes többinek is, aki az előző rendszer kedvezményezettje volt, hogy legalább most fogják be a szájukat."

A zenész egyébként azt gondolja, hogy a magyar mentalitás azóta sem változott, véleménye szerint ugyanis a Kádár-rendszer nagyobb kárt okozott, mint a két világháború.

(mno.hu)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Cicamama55: Ugyan úgy vagyok én is, de amikor pl az előadóművész egyébbel is elkezd művészkedni, na akkor megváltozik az imázs. Addig semmi baj nem volt Zsuzsával sem amíg nem kezdett olyan dolgokat közreadni ami sokunknak nem a művészi tehetségét juttatta az eszünkbe.
Az elismerések, hát hogy is mondjam, mindig politikai színezetűek, tehát az bár pénzel jár nem mindig egyenértékű a tehetséggel, és ezért nem is akkora érték mint amekkorát sokan elképzelnek.
Az én mostani elképzelésem szerint csak az érdemel elismerést akit minden oldal egyformán elismer...de ebből nagyon kevesen vannak, pedig ők azok akik nem a politika útján törtettek előre.
Gyütt Mönt
Ha ezt a rendszert Koncz Zsuzsa támadásától kell megvédeni, ott nagy bajok vannak.
Aki Én
@fergeteg: @Csizmás Kond: @Shikari: @ómió: Az a rendszer önmagáról állít ki bizonyítványt, amelyik minden kritikusára azonnal, teljes erővel ráugrik.
Itt is jó példa a bolsi rendszerre, hogy nincs annyi agyatlan ezen az oldalon, ahányan most lájkolták a szellemi topronyot.
Beindult a bolsi hajtómű.
nezelodo
Lórika, nem kell most szűkölni, elég ha az eladott lemezeid és dalaid számát összeveted Koncz Zsuzsáéval. Amúgy ő és a szerzőtársai a dalaik egy részében a diktatúrák ellen emeltek szót. Hogy kije mi volt? Orbánnak a hátát, hogy csaholhasson, a Horváth belügyér védte a szocializmusban, aki ha jól tudom a Stumpf apósa volt, az apuka meg a Középkő Bányák csúcs párttitkára, és mint ilyen az ott lévő munkásőr századok elöljárója is lehetett. Az meg régen rossz ha a hatalom egy idősödő énekesnőtől félti a hatalmát.
nezelodo
Lórika, most képzeld a Simonkától a fidsz egyik tolvajkirálytól, a sok közül, kell megvédeni a Fidesz jó hírnevét! Hihihi, bruhaha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.