Majdnem emberölés lett a szalmabála-lopás vége Kistarcsán, az egyik tolvaj ugyanis dulakodás közben megszerezte a tolvajokat feltartani igyekvők fegyverét, és rá is fogta egyikükre. A másik tolvaj azzal biztatta társát, hogy ölje meg a férfit.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint augusztus 15-én 15 órakor Kistarcsa külterületén apa és fia ért tetten tolvajokat, akik éppen a szalmabáláik ellopásán munkálkodtak. Az elkövetők a járművükkel és az azon lévő bálával megpróbáltak elmenekülni, de a tulaj és fia utánuk ment.

Nem sült el a fegyver, ez volt a szerencséje a tolvajokat megfogó férfinak – videó

Fotó, címlapkép: részlet a videóból

"A felek között szóváltás alakult ki, amikor az egyik gyanúsított autójával kishíján neki tolatott a sértetteknek, majd dulakodni kezdtek egymással, melynek során apát és fiát ököllel, és egy kővel is többször megütötték.

A kialakult verekedés során G. Norbert magához vette az egyik sértett autóban lévő vadászfegyverét, mellyel társa G. Zoltán „Öld meg! Öld meg!” buzdítására megkísérelt a fiatal fiú irányába egy célzott lövést leadni, ez azonban a fiú nagy szerencséjére nem sikerült, az elkövető a fegyvert elsütni nem tudta. G. Norbert és G. Zoltán utasította apát és fiát, hogy maradjanak tőlük távol, míg a puskát egy gödörbe temették, majd autóba ültek és elmenekültek a helyszínről.

A pest megyei nyomozók a bejelentéstől számított pár órán belül azonosították és lakásukon elfogták a két férfit, majd előállították a rendőrkapitányságra. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya G. Norbert 31 éves kerepesi, valamint G. Zoltán 38 éves kistarcsai lakossal szemben emberölés bűntett kísérlete és más bűncselekmények miatt -őrizetbe vételük mellett- folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatásukat"

- áll a közleményben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
még véletlenül sem cigók az elkövetők...
nezelodo
Úgy látszik szintet emeltek, eddig csak felgyújtatták a másik gazda báláit sehonnani bitang bérgyújtogatókkal, általában a falu alja, észosztóival, de ritkán buknak le, bár a kocsma népe tudja ki az...
Gyütt Mönt
A 3. csapással kéne indítani, nehogy már felfüggesztett legyen, mert mostanában ez a trendi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. September 23., 08:08
Kórházban volt Pécsi Ildikó