“Egész eddigi politikai pályafutásom legabszurdabb mozzanata ez. A kínai kommunista rezsim magyarországi képviseletét ellátó szerv gyakorlatilag számon kéri egy magyarok által megválasztott szuverén és autonóm országgyűlési képviselőn, konkrétan rajtam, hogy kiálltam egy, a Kínai Kommunista Párt által hazájukban betiltott és elüldözött vallási kisebbség mellett” – írta közösségi oldalán Szél Bernadett független országgyűlési képviselő.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Csizmás Kond: A közösségi oldalán írt, ergo nem szólított fel senkit, és semmit. Ezek szerint, ha lenne facebook oldalam, és ott leírnám, hogy az erőszakos tengeri olajfúrás, amit most Erdogan akar, pláne vitatott vizeken, szerintem inkorrekt, akkor várhatnám a török nagykövetség levelét?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
@Eriksson: Te marha. Tényeket írt. Az ujgur dolog világbotrány, a keresztény templomok rongálása és a keresztények üldözése TÉNY. Lehet libsizni!
Eriksson
@advocat: Keresztény gyökerű Európában a franciáknál keresztény templomokat, katedrálisokat gyújtanak fel, papokat ölnek. A németeknél rombolnak. Az mennyivel elfogadhatóbb, mint egy nem keresztény gyökerű Kínában? Nézzen szét a képviselő hölgy előbb itthon, mielőtt ázsiaiaknak osztaná az észt.
A marha meg te vagy. Ráadásul vaksi.
advocat
@Eriksson: Majd ha a kinai rendszer szerint a májadat is eladják. Mert keresztény vagy. No? És mi a helyzet a dalai lámával? Ha már szétnézett Ázsiában! Pedig az helyi vallás! Bár tévedhetek. És ez nem csak a vallásról szól! Mert miért üldöznek embereket? Ez lenne a kérdés. És a tibetieket sem szívlelik. Nem tudom hány éves vagy. De én még emlékszem Tibet elfoglalására, és a dicső kínai hadseregre. Már akkor hallgattam a "Szabad Európát". Persze ők is csak hazudtak, azért zavarták az adást. Ne fertőzzenek a kapitalista mocskok.
Eriksson
@advocat: Elég sok éves vagyok, sok mindenre emlékszem. Még Mao Ce-tungra is.

Az európai keresztények sorsa nem érdekel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.