A Fidesz szerint, „az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejus-kormányzásra van szükség, és a limuzin-szocialisták helyett, felelős döntéshozók kellenek a parlamentbe és a kormányba is. " (Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője 2006. március 26-án)Hát ez bejött. Amúgy engem elsősorban nem az zavar, amit Szíjjártó, a puritán plebejusminiszter a szabadsága idején csinál, hanem az, amit a munkaidejében. A szabadságával is az a legnagyobb bajom, hogy kihathat a munkájára. Ha egy kormánytag a sokmilliós szívesség miatt lekötelezettjévé válik egy olyan üzletembernek, aki gazdagodását részben a kormány pályázatainak és támogatásának köszönheti, akkor viszontszívességgel tartozik. És azt nem magánemberként fogja megfizetni.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

legott
@Horizont: Én bennem már régóta él egy kép arról az ellenzékről, amelyik nem akar dolgozni és áldozatot hozni.
Jó nekik úgy, kicsit beszólva, ellenállva, aztán mindig megszavazzák a fizetésemelésüket.
lehet, hogy tévedek.
nem tudom, de már senkiben se mbízok.

A népben még bízom, de szerintem ők is azt érzik, hogy hiába áldoznák az étküket egy masszív ellenállás során, kik kezébe kerülne a hatalom?
Egy ellenzéki pártban sem bízom külön (Dk, MSZP, Momemtum, Jobbik, LMP?...). az összefogásban bízom, de olyan törékeny ez az összefogás az önös érdekek miatt, hogy egy pillanat alatt darabokra hullik.

A tehetetlenség érzése a legrosszabb!
És ezt használja ki Orbán - a magyar elcseszett néplelket.
És ezért egy aljas gazember!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@human: Én nem reménykedek! Most épp Fekete Győr az, aki Gyurcsányt abajgatja! Elgondolkozhatna, hogy amint ő is a rászavazókat képviseli, úgy Gyurcsány és a többi párt elnök is. Ha nem tud nyilvánosan csendbe maradni, lehet, hogy szerez pár szavazót, de ahhoz édes kevés egymagába a Momentum, hogy szignifikáns eredményt érjen el egyedül.Viszont biztosítja a fidesz kényelmes győzelmét. Mint ahogy ezért költenek milliárdokat közpénzből kamu pártokra, kutyaólba bejelentett voks turistákra, levelezőtagozatosokra!
Itt most minden ember összefogására van szükség! Tessen majd a megnyert választás után csendben, négyszemközt, elintézni a vitákat!
verőce21
A lipsik mögött álló tulajdonosi kör uralja a világ médiát és épp annak a gyakorlati menetpróbái folynak, hogy meg lehet e nyerni a választásokat csak médiával valós támogatottság nélkül? Értsd, pusztán az érzelmi hangolással egy pillanatra a szavazás idejére azokat is szavazókká tenni, akik amúgy soha nem szavaznának az aktuális jelöltjeikre.

Ez három vonalon halad:
a, A mi vagyunk a többség meséjének sulykolása.
b, Az ellenkezők szankcionálása megbélyegzése.
c, Olyan provokációk alkotása, amivel az aktuális ellenfél inkompetens látszatba hozható és elbizonytalanítható a szavazó tábora.
simmering73
@Aki Én: Ennek a hülyének lőtték ki a szemét 2006-ban?
advocat
Rendben. De ez az ország Alsóbalkán alatt van. Itt dicsőség!
advocat
A "kétharmadnak" ez így tökéletes! Ez a demokrácia. Hogy a kétharmad csak 48 %.? Az meg kit érdekel?
Rockxy
az embereknek elegük van.
és az angyaloknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.