Jó sok véletlen találkozás történt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egy tisztességes országban ennél kevesebb is elég lenne a kirúgásához! =))
De iit ugye a NER-társakra más törvények érvényesek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@grincss: Hiteles forrással nem vitatkozunk. :) Pláne, hogy sokan az életükkel játszanak. Nincs elfelejtve, hogy a saját hazánkban egy csecsen társaság leckéztethette az ellenzéki fiatalembert, és nemhogy védelmet nem kapott a minden magyart megvédő Orbán Viktortól, de örülhetett, hogy a rendőrség nem állt nyíltan a csecsenek oldalára.
Szeretném megélni, hogy felgöngyölítik Váradi András igen különös halálának a körülményeit, és pengellérre állítják a felelősöket. Soroljam tovább?
Nyírfa
Most kapcsolok: pengellért írtam pellengér helyett. Természetesen az utóbbi a helyes.
RonaGyuri
@lampa laz: Nem csak az emberi az isteniek is …

sőt még Orbán kifejezett utasítása is másképp vonatkozik a más fábúl faragott NER-társakra

Ártunk és qurmányunk (incl. a retardált dagadt törpe) közleményekben, javaslatokban, sőt kifejezett utasításokban óvta/óvja a népet a mediteránium látogatásától. Sőt a párt egyik vezető csahosa – a csigazabálók legfőbb ellensége - még hírt is rittyentett a francia riviéra ártalmairól.
Miközben ugye kiderült, hogy
az egyik legolvasottabb horvát lap, a Jutarnji arról ír, hogy idén nyáron is, Orbán Viktor (is) az Adriánál nyaralt,
aztán közismert, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Szíjj László Lady Mrd-ján pihent (és persze dolgozott)
s az is kiderült, hogy mindeközben kiderült, hogy igencsak szorgos hosszúhétvégéje volt a nem-kormánygép hadfelszerelésnek számító - a NER kedvenc magánrepülője - OE-LEM lajstromjelű luxusgép: a teljesség igény nélkül járt:
a horvátországi Splitben,
Nizzába, majd Horvátország (Brac sziget),
majd Ciprus, Larnaca, és megint Nizza, a dél-spanyolországi Málaga, majd Horvátország, Dubrovnik
aztán Ciprus és utána ismét Brac szigete majd Franciaország, Nizza.
sőt még tegnap is volt egy kellően pikáns Brac-o út.
Mindez alig egy hét alatt. S a gaz álnok firkászok még azt is felvetik, hogy a véletlen játéka úgy hozta, hogy többször volt együttállás a Lady Mrd nevű luxusjacht kikötésével is.
Bocs de nem állom meg, hogy említsek fel egy történetet a derék kölgarázdánk portfoliókából:
„2005-ben – nagy sajtónyilvánosság előtt - a Kempinski Hotel Budapest előtt, műanyag széken ülve, virslit és kenyeret evett, miközben a szállodában Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök az üzleti elit tagjaival vacsorázott,”! =))
Aki Én
@verőce21: Látom benyelted az M1 ajánlását, és tényleg sok alkoholt ittál a napon.
Aki Én
privatbankar.hu/cikkek/makro/ezer-sza...

nepszava.hu/1099182_szijjarto-luxusvi...

b1.blog.hu/2017/02/08/nyakig_benne_va...

Cseppet sem magánügy, mikor vezető politikus lekötelezi magát az ország egyik, közpénzből milliárdossá lett üzletemberének, vagy épp annak háláját élvezi. Még csak nem is egy olyan emberről van szó, aki önerőből, tiszta piaci versenyben éri el sikereit.
HA úgy tetszik, Szíjjártó a mi pénzünkön vásárolt luxusgépen, yachton tengeti szabadidejét, igenis jogunk van tudni, hogy mi módon.
Demokratikus jogállamokban egy-egy ilyen ügy után lemondások, számonkérések következnek, mert ez bizony a korrupció, összefonódások egyértelmű jele.
Akinek gondot okoz ennek megértése, képzelje el ezt abban a formában, mikor a fidesz van ellenzékben. Vajon csendben lennének most? Nem lennének kérdéseik, gyanúik?
lampa laz
@RonaGyuri: "Szijjártó egyébként még ellenzékiként, az MSZP-SZDSZ kormányok alatt, rendszeresen luxusbaloldalnak és limuzinszocialistáknak nevezte a hatalmon levőket.

Ha azonban a baloldal életvitele volt a luxus, akkor nem is tudom minek lehetne nevezni azt, amikor egyesek magánrepülővel utazgatnak futballmeccsekre, helikopterrel esküvőkre, vagy amikor luxusjachtokon nyaralnak."
Rohadt rövid az emlékezőtehetségük ezeknek a patkányoknak mióta hatalmon vannak. Saját magukat köpik szembe minden tettükkel, de ez nem zavarja őket, meg sajnos a hülye választóikat sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.