Pénteken Orbán Viktor is beszédet mond az idén a koronavírus-járvány miatt mindössze ötszáz fő részvételével megrendezett Tranziton. A közéleti évadnyitó rendezvényen számos miniszter és államtitkár is részt vesz ellenzéki politikusokkal vitatkozva szakterületük kérdéseiről. Az Együtt erő vagyunk elnevezésű közéleti évadnyitó rendezvényen előadások és politikai viták várják majd a résztvevőket.

Csütörtökön kezdődik Tihanyban az idei Tranzit rendezvénysorozat, amelyen ezúttal Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mond majd – írta meg a Magyar Nemzet.

A koronavírus-járvány miatt idén nem a megszokott Tranzit fesztivált, hanem egy szűkebb körű – mindössze 500 fős – közéleti témájú évadnyitót rendeznek, amelyen a kormányfő péntek reggel tart előadást.

Az egyik szervező, Hollik István szerint

Orbán Viktor valószínűleg arról fog beszélni, milyen Magyarországot szeretne látni a XXI. században, és a Tranzit közössége hogyan tud segíteni abban, hogy az ország a század nyertese legyen.

A Tranziton több előadásra és politikai vitára kerül sor. Pénteken Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár vitázik majd Fekete-Győr Andrással, a Momentum Mozgalom elnökével család- és népesedésügyi kérdésekről. Ezt követően pedig Magyarország eredményeiről beszélget Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a szintén momentumos Hajnal Miklóssal. A pénteki napot Szijjártó Péter és Mesterházy Attila, a Magyar Szocialist Párt (MSZP) képviselőjének fellépése zárja, akik a magyar külkapcsolatok irányairól vitatkoznak majd.

Szombaton Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások minisztériumának parlamenti államtitkára, és Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselő vitázik majd népjóléti kérdésekről, utánuk pedig Varga Judit igazságügyi miniszter és Donáth Anna momentumos európai parlamenti képviselő beszélget a Magyarországot érintő Brüsszeli vitákról. A nap záró csörtéje Merre tovább? – Nemzeti vagy nemzetközi Európa? címmel Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Tóth Bertalan, az MSZP elnöke között zajlik majd. Ezeket a vitákat mind élőben követhetik a Facebookon az érdeklődők.

Forrás: 24.hu, Magyar Nemzet

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Hogy a beszéd az csak véleményes,

na de hogy a viták???

Teljes mértékben felajzotta magát a derék matyar média annak kapcsán, hogy „A közéleti témájú Tranzit fesztiválon, Tihanyban beszél majd a miniszterelnök.”! A derék Magyar Nemzet szerint az Együtt erő vagyunk elnevezésű közéleti évadnyitó rendezvényen "magas színvonalú előadások és politikai viták várják majd a résztvevőket".
Nos a dolog úgy áll, hogy magas színvonalú beszéd és ez a retardált dagadt törpe igencsak a lehetetlen határát súroló extrémum, de izlések és pofonok kérdése. No, de hogy viták, sőt politikai viták, napláne magas színvonalon??? =))
ómió
Szóval, nem a proletár (migráncs?) internácizmust méltatja. Azt efftársi "fórumokra" hagyja.
Nyírfa
Már nem tart. Elmarad a rendezvény, állítólag a szervezők között felütötte a fejét a koronavírus. Szerintem megijedtek a vitától. Ez és ennyi a fidesz, Gyerekek. Üres, értéktelen gagyi.
legott
Én csak azért nem iktatom ki Orbánt, mert kurvára lusta vagyok.
De ha valaki lerakná az orrom elé, akkor aktivizálnám a belső erőimet, és megtenném, amit megkövetel a haza.
De ez a világ annyira szar mindenestül, hogy egyáltalán nem érdekel a sorsa.
Próbálom eltölteni az időt a halálomig, aztán majd feltámadok, és lesz ott minden...
Ott aztán lesz minden !!!
De bebábozódva tetszhalottként ennek a dzsuvának a közepén - SEMMI NEM ÉRDEKEL AZ ELCSESZETT BÉNA FASZ EMBERISÉGBŐL !!!
legott
Az emberek egyik fele támogatja, míg a másik fele eltűri ezt a szart - ebben nem tudok partnere lenni senkinek.
Bocsánat!
tudode
Vicces ember ne menjen a jégre, az sem aki kért még négy évet:
.
----- Újabb négy évet kért a választóktól Orbán Viktor
.
www.youtube.com/watch?v=u3ZT6cBV1nU
---------------------------
.
Oszt' hálábú úgy túltolta a kincstári bringát, hogy Magyarország nevű állam "jogilag", ha mond is valamit nekije, amúgy nem létezik, csak eltűrik más országok, hogy ilen is van
.
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk03btSOkzPCta5EN71cGYTMyxJLOFw%3A1598455047245&ei=B31GX9C-DovcrgTS8bDoCA&q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgAMgQIIxAnMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjoHCCMQsAMQJzoFCC4QsQM6BQgAELEDOgIIADoICAAQsQMQgwE6AgguUOgvWIxaYPODAWgAcAB4AIABd4gB6QWSAQMxLjaYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6wAEB&sclient=psy-ab
--------------------------
.
Ezé majdan felelnie kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.