Elképesztően komoly a helyzet.

Elkapta a koronavírust egy orvos Mátészalkán – súlyos az állapota, lélegeztetőgépen van – VIDEÓ

Augusztus 23-án Mátészalka polgármestere 3 új koronavírus-fertőzött személyről számolt be – derül ki az RTL Híradóból.

A mátészalkai orvos a bőrgyógyászati szakrendelésen fertőződhetett meg, majd egy másik doktort is megfertőzött, ezért egy ideig szünetel a szakrendelés. Berettyóújfaluban is pozitív lett a helyi kórház egyik orvosának tesztje. A kórházból négyen kerültek karanténba.

Mint korábban megírtuk, az Átrium Színház egyik stábtagjának is pozitív lett a koronavírustesztje, így az előadások is elmaradnak az elkövetkezendő két hétben.

A Szent István Egyetem gólyatáborában szintén találtak koronavírus-fertőzötteket, 5 ember tesztje lett pozitív, noha mind tünetmentesek. Az egyetem rektora, Gyuricza Csaba elmondta, hogy minden óvintézkedést betartottak.

A Pécsi Tudományegyetem sikondai gólyatáborát is kiürítették, miután két diák került koronavírus miatt kórházba.

Forrás: RTL/Blikk

Kép: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Elképesztő baromság. Ne zavarjon senkit, hoghy a tesztek abszolút megbízhatatlanok. Kamu koronavírus. Ez a doki max. influenzás és van egyéb betegsége is.
simmering73
@Horizont: Megjött Pálinkás professzor testvére, a másik maszk- és vírustagadó. De ezt látom az életben is. Az emberek pont olyan hülyék, mint ezek ketten. Mindegy hogy piac vagy élelmiszerbolt és kötelező, alig hordanak már maszkot. Ha rajtuk van, az is minek. Már nem kell sokáig várni, hogy elszabaduljon itt is a vírus. Amúgy már megint gyanúsan kevés a napi fertőzött. Mintha a kipcsak vérrel nem bírna a vírus.
Pálinkás Pál
@simmering73: Jó zabszemmel a seggedben élni??? Ismételten mondom,hülye vagy ,és hazudsz...sosem tagadtam a vírus meglétét...vírus van, amit csináltok vele ,az az elkeserítő...mondjál pár példát...hol találkoztál a "járvánnyal" a médián kívül??? ha úgy lenne amit ti itt szajkóztok, a város tele lenne haldokló hajléktalanokkal...mert rájuk nem jellemző az állandó kézfertőtlenítés,meg a "szociális távolságtartás"...laktanyák...börtönök... valahogy nem hallom hogy tombolna a fertőzés...pedig igencsak zsúfolt mindkettő...nem tartható a személyenkénti 9 m2 "szabad tér"... inkább az agyrágó bogár mutálódott ami a fejetekben dolgozik!!!
simmering73
@Pálinkás Pál: Én nem félek te faszkalap, csak betartom azt, amit előírnak. Tagadod körömszakadtáig, ilyen barmok miatt van a világban az, ami. Agyhalott seggfej.
Pálinkás Pál
@simmering73: Félrebeszélsz??? mondtam neked, akkor sípolj ha látsz valahol járványra utaló jelet...és az ne a tv ,meg a sajtó legyen!!! ráksejtek is vannak benned,mint minden élő emberben, attól nem rettegsz??? pedig az is burjánzásnak indulhat!!! a politikusok pont a teféléd miatt tudják megtenni,amit csinálnak...remélem teleportálással közlekedsz,mert idén többen vesztették életüket közúti balesetben mint Covidban...és a baleset az igaz ststisztika...míg a korona...hát enyhén szólva kétséges...minden országban másképp számolják...az USA-ban a korházak anyagilag érdekeltek a koronává minősített halálesetekben...a jogkövető magatartáősról meg annyit, amíg dicső kormányunk magasról tesz rá,addig ne várják el senkitől,legfeljebb a birkáktól!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.