„Sajnos az élet megint közbeszólt. A Tranzit szervezői között is megjelent a koronavírus, ezért úgy döntöttünk, hogy a Tranzit Közéleti Évadnyitó rendezvényt elhalasztjuk” – írják a hétvégére tervezett fesztivál szervezői a Facebookon. A tihanyi Tranzit Közéleti Évadnyitó rendezvényen Orbán Viktor is beszédet mondott volna.

Elhalasztják a Tranzit Közéleti Évadnyitó rendezvényt, mert a szervezők között kedden koronavírussal fertőzöttet találtak

- tájékoztatta a Kommentár Alapítvány az MTI-t.

Közleményükben azt írták, hogy a résztvevők és a meghívottak egészségét szem előtt tartva ezt tartják felelősségteljes döntésnek. Az új időpontról a későbbiekben adnak tájékoztatást.

A fesztivált a Kommentár Alapítvány szervezi, és az idén a tervek szerint nagy célkijelölő beszédet tartott volna itt Orbán Viktor. Az egyik szervező, Hollik István korábbi tájékoztatása szerint

Orbán Viktor valószínűleg arról beszélt volna, milyen Magyarországot szeretne látni a XXI. században, és a Tranzit közössége hogyan tud segíteni abban, hogy az ország a század nyertese legyen.

A rendezvényen olyan politikusi vitákat is tartottak volna, mint a Donáth Anna és Varga Judit vagy a Mesterházy Attila és Szijjártó Péter közti csörte.

Az esemény a szervezők tervei szerint egyébként nem lett volna sajtónyilvános.

Forrás: 444

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Jajjajjaj, mi lesz most? Nem lesz kihirdetve a következő csutkányosi fatva?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Qrvara leszarom hogy milyen orszagot akar latni a Telefingott Búvárruha... Én pl. Orban menteset,,, oszt jó napot.
Aki Én
Se Tusványos, se Tihany...
Mi lesz most az uszítással, gyülölködéssel, fenyegetéssel?
namihami
Mihez fog a csorda most igazodni? Legalább dvd-n ki lehetne adni a direktívákat. Vagy a ""közmédiumok"" felolvasóestekkel szórakoztathatnák a roppant igényes közönségüket.
legott
De ciki !!!
Németh Szilárd meg... van. Sok pénzt kap azért, mert... van.
De végül, amikor elszámoltatják a magyar fehér keresztény heterókat, akkor fizetni kell mindenkinek mindenért - Németh "büdös paraszt kőbunkó" Szilárdnak is.
ómió
Akkor korai volt a sivalka, efftársak!
simmering73
Majd elmondja pénteken a Kossuth rádióba a birkáinak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.