Megkezdődött egy japán jegyben jegyzett államkötvény-értékesítés előkészítése.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Hát ha van olyan marha aki megveszi akkor csak tessék. A zígó majd megígéri, hogy visszafizeti.
namihami
Persze ennek semmi köze nincs az államadósság növeléséhez. Ez olyan, mint a Karinthy-féle bizonyítvány magyarázata.
@Peller Anikó: Vissza fogja fizetTETni (velünk), mert ha nem tenné, az az azonnali államcsődöt vonná magával. Az pedig a külföldön elhelyezett magyar betéttulajdonok zárolásával járna. Azt pedig, mivel már nem közpénz, nem fogja megtenni a család kockázatára. Fizetni fog---általunk. A pénzt pedig elveszi---tőlünk.
Persze, a sok ""basilátogatás"" célja éppen az, hogy (ha nagyobb levonás révén is), de olyan ""basilendek"" bankjaiban legyen a pénz, ahová a hitelező országok keze már nem érhet el.
Peller Anikó
@namihami: Fenntartom. Ez olyan minta piramisjáték. Költök, költök, költök aztán a mikor már nem köl tök akkor bedől az egész szar felépítmény. Az meg már csak természetes, hogy nem rájuk. Hülye ország hülye polgárokkal, nagyon aljas halfarkú bunkókkal és hascsikarós patkányokkal fűszerezve. Egy darabig lehet pumpálni a lufit, főleg amíg lélegeztet az Euró.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.