Hollik István ezt azt követően közölte, hogy a DK európai parlamenti képviselője bejelentette: pártja országgyűlési képviselői nemmel szavaznak majd a kormány feltételeire az uniós hitelfelvételt illetően. Hollik István azt mondta: a kormánypártok három egyértelmű és tiszta feltételt támasztanának a 750 milliárd eurós uniós hitel felvételével szemen. Gyurcsány Ferenc pártja rögtön megtámadta ezeket a feltételeket – fogalmazott –, ezzel megint szembefordult a magyar nemzeti érdekkel. Gyurcsány Ferenc pártja világossá tette, hogy csak azért, mert jelenleg a Fidesz-KDNP kormányoz, nem akarják, hogy a magyar gazdaságot erősítő fejlesztési források érkezzenek Magyarországra – jelentette ki Hollik István. "Annyira akarják a hatalmat, hogy sokadszorra is szembe fordulnak azzal, ami Magyarország érdeke" – folytatta. Úgy gondolják: úgy tudják gyengíteni a Fidesz-KDNP kormányt és újra megszerezni a hatalmat, hogy minél nagyobb kárt okoznak Magyarországnak. A gyurcsányi elv világos: minél...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Úgy tűnik,egyik fideszesnek sincs szövegértési képessége. A DK nem a magyar érdekekkel fordul szembe,hanem a fidesz érdekeivel,amik abszolut különböznek a magyarok érdekeitől.Van,amivel nem mindenki ért egyet,amit a DK csinál,de amit Dobrev Klára el akar érni az EP-ben,az üdvös lenne az embereknek,kivéve a fideszt.Ha az eu-s pénzek egyenesen odakerülnének,ahol pályázatot nyertek,az megakadályozná azt,hogy orbán a saját kénye-kedve szerint ossza a pénzeket,megkülönböztetve fideszes,és ellenzéki helyeket,és ezekből a pénzekből már nem tudnának lenyúlni.Megértem,ha a fidesznek ez nem jön be,de gusztustalan,ahogy a magyarokkal,Magyarországgal takaróznak.Kizárólag a fidesz érdekeiről kéne nyilatkozniuk,nem a magyarokéról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@advocat: Komolytalan vagy, én meg a röhögéstől félregépelek véletlen. A vak ló jutott hirtelen eszembe a javaslatodról. Ott nem vetődhet fel vizuális akadály. Gond csak akkor lehet, ha büdös a lány. Igaz csak egy betű a különbség a jószagú és a lószagú között, tehát vak ló kerestetik.
Jozefina
Hollik tele torokból hazudik és félretéjékoztat!!! A DK messzemenőleg a magyar érdekeket kéviseli és nem a csaló, lopó fidesz-kdnp érdekeit!!!?? Ezt a nemzet érdekében teszik!!!
simmering73
Szembefordultak a fidesz érdekekkel. Nagyon helyesen tették.
solidedge
Ez annak a falusi saját gondolkozásra képtelen M1-en és a Kossuth rádión csüngő korlátolt embereknek szól akik képtelenek saját véleményt formálni. A tuti Fidesz szavazóknak.
Nessy
@solidedge: A DK a fidesz rabló hadjáratával fordul szembe! A "ne szóljon bele az Unió, hogy a gazdaságélénkítésre szolgáló pénzt mire költik!" Akinek a "gazdaság" a többszörös áron épülő stadionokból, a látvány beruházásokból, szállodaláncokból .a haveroknak osztogatott pénzt jelenti határon innen és túl annak komoly problémái vannak az alapfogalmakkal! Vagy nyertese a biznisznek, van ennyire bigott hívő.
namihami
A KDNP teljes tagsága, mind a 8 fő, egyemberként áll ki a Fidesz mellett.
Hiszen nélkülük már nem is emlékezne rájuk senki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.