Féltik a jövőjüket.

Tovább folyik a harc a Színművészetiért – utcabállal egybekötött tüntetést tartanak a hallgatók

Utcabállal összekötött tüntetést tartanak augusztus 31-én hétfőn este 7 órától a a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói az intézmény Vas utcai épülete előtt.

Gyere és ünnepeld velünk az elmúlt 155 évet! Ki tudja, mit hoz a holnap

- írják az esemény szervezői a Facebookon.

A tüntetést szeptember elseje előtt tartják meg, amikor is az egyetem életében nagy változások lépnek életbe, ugyanis az egyetem egy alapítvány irányítása alá kerül, melynek élén Vidnyánszky Attila lesz, annak ellenére, hogy a hallgatók és a vezetők egyaránt tiltakoztak a kinevezése ellen.

A demonstrációt szervező hallgatók szerint eddig egyetlen szakmai érv sem hangzott, ami miatt az egyetem átalakítására szükség lenne, valamint szintén szóvá tették, hogy egy olyan alapítvány fogja irányítani az SZFE-t amelyen keresztül az Orbán- kormány teljhatalmat gyakorolhat – írja az Index.

Az eseményen olyan zenekarok is felfognak lépni, akik a szolidaritásukat fejezik ki, továbbá felszólalnak a színház- és filmszakma jeles képviselői, valamint az egyetem hallgatói is.

Forrás: Blikk

Kép: CZ

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

legott
képaláírás: A magyar kultúra arca, egy ukrán alkoholista
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország:Ha az lenne, bolsi fajkretén, akkor a migráncs internácizmus szellemében mi már migráncsgettó lennénk! Tudod! Ahogy Böszme vezéred javallta, aki "jól is járna" velük! Továbbá "síkra szállnánk" az Európai Egyesült Államok c. neobolsevik képződmény létrehozásáért, ahogy azt Dobrev efftársnőd teszi, hogy az Internacionálé-kántálásotokat, az időnkénti népzsebit meg az évi kétszeri gázáremelést már ne is említsem! Az ügynöktörvényt meg - nem tudom, a felejtésserkentőt is nagy dózisban szeded(?) - majd akkor szavazzák meg, Athina huszár, ha a magatok megsemmisített nehány vagonnyi ügynökaktáját visszateszitek a többi közé! Addig "túl féloldalas" lenne! Felfogtad, szarkupac!? Próbáld meg!
Eladott Ország
@ómió: Az "internácizmus" betegségeddel fordulj elmeorvoshoz!
ómió
@Eladott Ország: Tetvesbolsiságod túladagolta magának az értelmezésgátlót is? Az internácizmus nem egyéb, mint a bolsi tetübandád preferálta "internacionalizmus"! Így se ugrik be, tetüfi? Akkor, bolsi fajkretén, az elmeorvost ne küldd sehova! Tartsd magad mellett!
verőce21
Melyik színészhallgatónak van személy-, vagyonőr végzettsége, igazolványa, melyik vagyonvédelmi cégnél alkalmazásban, hogy ki-, beléptetést hajtanak végre?
Megoldás: Rendőrség kivonul, akinek nincs, előállít, plusz birtokháborítás…, meg ami még megáll…
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.