Miután kiderült, hogy teljes egészében az alapítvány dönt az egyetem sorsáról.

BREAKING: Gyakorlatilag az SZFE teljes vezetése lemondott, a hallgatók és az oktatók felállva tapsolták meg őket

Hétfő délután hosszú sajtótájékoztatót tartott a Színház- és Filmművészeti Egyetem, amelynek utolsó aktusaként az egyetem vezetése bejelentette a lemondását.

A rektori feladatokat ellátó Upor László, továbbá Novák Eszter rektorhelyettes és Németh Gábor rektori tanácsadó, illetve a három intézet vezetője közül kettő, a filmes Balázs Gábor és a színházas Bagossy László is lemond. A harmadik, az elméleti intézet vezetője, Gáspár Máté csak azért nem, mert ő már korábban lemondott.

A színpadon és a nézőtéren ülő oktatók és hallgatók felállva tapsolták meg a bejelentést.

Novák Eszter azt is elmondta, hogy az SZFE tanárainak sokasága és hallgatók alkotmányos panasszal fognak élni az egyetem autonómiájának megsértése miatt.

Pénteken derült ki, hogy a Vidnyánszky Attila vezette kuratórium a szenátus minden fontos jogkörét elvette.

Forrás: 444

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez azért van, mert a Vidnyánszky (IS) egy univerzális szakember. Amit a Nemzeti vezetésével már a kezdet kezdetén fényesen bizonyított.
Sikeresen leépítette az előző vezetés által túlzsúfolt nézőtéren öldögélő emberek számát, átjavította a szinház repertoárját olyan művekre, amivel sikerült az érdeklődést a minimálisra csökkenteni.
Ezek után nem lehet számára akadály olyan semmiség. hogy állások sokaságát kell betölteni. Neki, érdemei elismerése és az általa betöltött funkciók számának oka miatt a napot is kibővítette a Viktor 30-32 órásra. Ennyi elfoglaltság és állás mellett még az is kevés néha.
És most még a SzFE- ért is kénytelen törni azt a gyenge testét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez azért van, mert a Vidnyánszky (IS) egy univerzális szakember. Amit a Nemzeti vezetésével már a kezdet kezdetén fényesen bizonyított.
Sikeresen leépítette az előző vezetés által túlzsúfolt nézőtéren öldögélő emberek számát, átjavította a szinház repertoárját olyan művekre, amivel sikerült az érdeklődést a minimálisra csökkenteni.
Ezek után nem lehet számára akadály olyan semmiség. hogy állások sokaságát kell betölteni. Neki, érdemei elismerése és az általa betöltött funkciók számának oka miatt a napot is kibővítette a Viktor 30-32 órásra. Ennyi elfoglaltság és állás mellett még az is kevés néha.
És most még a SzFE- ért is kénytelen törni azt a gyenge testét.
Eladott Ország
Martin Niemöller (1892–1984, német protestáns lelkész)
Németországban először a kommunistákért jöttek, s én nem emeltem szót, mert nem voltam kommunista. Aztán jöttek a zsidókért. s én nem szóltam, mert nem vagyok zsidó. Aztán a szakszervezetiekért jöttek, és én nem lévén szakszervezeti tag, hallgattam. Aztán jöttek a katolikusokért, és nem szólaltam föl, mert protestáns vagyok. Aztán eljöttek értem, és ekkorra már nem maradt, aki szóljon.
tudode
Vajon erre mit léptet a kétéltű őfélesége, aki kódis korában néma statiszta volt a Szegény Dzsoni és Árnika c. mesefilmben, ahol azt énekelte a kisebbséggel, hogy RABLÓ VOLTAM, KÖNYVET VESZEK (amelyet leszedtek a youtube-ról), csak jelenet maradt meg:
.
---- Szegény Dzsoni és Árnika. Orbán Viktor jelenetei
.
www.youtube.com/watch?v=p0MW9k-0aXU
.
www.youtube.com/watch?v=XFu_RRmWYqY&t=865s
-----------------------------
.
Így ne legyen ötöse, széle, hossza egy lett, faforgáccsal nyakon felül!
Clavigo
@Shikari: Te,,mint bevándorolt román buziqrva,,szolidáris vagy egy rühes , bevándorolt ukrán ,hulladék senkivel... Otthon miért nem tudtok megélni,szarháziak ? Dolgozni kellene,, bozgor ?
Clavigo
@Shikari: Mutasd a " madzsar igazolványodat " ,,te rühes...!!
Eladott Ország
@Shikari: Én még ezt tenném hozzá a csúti bűnöző maffiózó cigány és politikai prostituált ars poeticájához:
uploads.disquscdn.com/images/038d6cd2c3e2f3c89652179475a0535b923f698f5b0fc17a8ae723c5aa514fb7.png?w=600&h=295
cikicakk55
Nem sokat vesztettek,hisz Magyarországon még is mit tudtak,vagy tudnának kezdeni a diplomájukkal az itt végzett hallgatók. A színházakat sorra ellehetetlenítik. A Filmek készítésének is befellegzett,a friss színészekre semmi szükség,hisz tele van a Magyar csatorna minden adója valóság show-al.amihez nem végzett színészek kellenek,hanem celebek. ( Győzike, Subri Norbi és párja, a VV játékosok,csupa olyan celeb,akik talán a 8 általánost kijárták.)
legott
Csak azért nem öllek meg, mert az emberölés bűncselekmény.
Ha az emberülés nem lenne bűncselekmény, simán megölnélek - egy törvénytisztelő polgár
legott
A törvények különböztetik meg az embereket az állatokról.
legott
A törvények betartása különbözteti meg az embereket az állatoktól.
justhpeter
Bezárni,... csinálni egy másikat (az Óperencián és a Lajtán túl)
legott
Nos, a fideszesek saját törvémyeiekt sem tartjálk be.
Mi árul el ez a fideszesetkről?
Clavigo
@Shikari: Nem mersz válaszolni,,te román bevándorló ??
solidedge
Ördögi munkával sikerült Orbánéknak kétmillió embert félrevezetni, megtéveszteni, ők jelenleg a szavazóbázis. Ha mindenki hozzáférne az igazsághoz, a Fideszt már mindenki utálná hazánkban.
Eriksson
@legott: 16:04 Az állatvilágnak megvannak a maguk kőkemény törvényei. Ha az egyed nem tartja be, pusztul.

16:13 A törvényhozó emberek leginkább a saját érdekeik és lobbijaik szerint csinálgatják a törvényeket. Ha nem így lenne, akkor az egész világon egyforma törvények uralkodnának.

Szóval nem az emberek a különbek.
Málna
Eddig azt csináltak az egyetem vezetői, amit akartak, ezentúl meg nem ők döntenek semmiben. Naná, hogy lemondtak.
Lehet létrehozni magánegyetemet, ott lesz autonómia.
Clavigo
@Málna: Aha,,,,ès ki ez az ukrán görény ? Mesélj róla...Annyit tudok,,hogy egy bevándorolt ukrán ... Kijafaszom ez hulladék ? ...mesélj...
Málna
@Clavigo: Nincs mit mesélnem, nem ismerem. Ha érdekel, nézz után a neten.
De ha te sem tudsz róla semmit, akkor mitől görény és mitől hulladék?
Eriksson
Ez most komoly gesztus az egyetem vezetése részéről, nem kell kirúgni őket.
Clavigo
@Málna: Aha... én magyar vagyok... Ez vidnyányszki egy ukrán bevándorló.. Egy ukrán munkanélküli hulladék osztja az észt Magyarországon ???
Málna
@Clavigo: Ja, akkor azért görény, mert ukrán (pontosabban ukrajnai magyar)?
Vagy azért, mert neki sikerült bevándorlóként sikeres karriert építenie?
Clavigo
@Málna: Vagyis..?? Egy rühes migráncs.. Egy büdös,rohadt ukrán görény... ,aki bevándorolt... ??
Béla333
A maffia bedarált már szinte mindent:
médiát, Akadémiát, színházakat, most az egyetemek vannak soron.
Mocskos arrogáns erőszakos bunkók. Ezekkel szóba állni sem érdemes, nemhogy párbeszédet folytatni. (Mondjuk párbeszédet nem is lehet!)
namihami
@Shikari: Magyarokat? Ez a Vidnyászky nem Ukrajnában született, ukrán állampolgár? Az, hogy a többihez hasonlóan megvásárolt és voksokért begyűjtött ""műmagyar"" mára magyarnak mondja magát, attól még csak fideszmagyarnak mondható.
A környező országok stallumra áhítozó pénzéheseit összegyűjtötte egy olyan vezető (???), akinek nem a magyarok, hanem csupán a pénzért vett voksok kellettek. Ha még mellette álláshalmozók is, az csak mindkét félnek csak plusz haszon, mert ""megbízható elvtársai"" (hogy egy klasszikust idézzek:: ""efftársai"") töltik be az egyébként minimálbéres posztokat. Ha lehet, minél többet...
Gyütt Mönt
Engem nem az zavar, hogy ukrán, hanem az, hogy fölfelé nyal, lefelé tapos.
namihami
@Gyütt Mönt: Azért némi zavart (nekem) csak okoz, hogy állások tömegére nem a hazai munkavállalókat alkalmazza az Orbán adminisztráció, hanem a Vezérnek csontig benyaló, de az irányukból semmi kockázatra nem számítókkal veszi magát körül. Ezek, a stallumjaikért a halálig hűségesek lesznek, mert az eredeti hazájukból nyilván nem véletlenül, mondjam, hogy alkalmatlanság címén már jönniük kellett. Itt viszont a végtelenségig pitizni fognal, pont a jelzett okok miatt.
Clavigo
@Gyütt Mönt: Engem az is zavar,,hogy ukrán...
Clavigo
@durbincs: Szopjál hanyatt,,te baromarcú kretén...
Jozefina
Minden tiszteletem a lemondott vezetőké!!! Ez volt a helyes választás!!! Most a hallgatókon van a sor, hogy résztvesznek-e egy migráns vezette főiskola képzési rendszerében!!! Ez az ország el van kábítva, vagy csipkerózsikai álomban van. Már régen olyan hangosnak kellene lennie, hogy vidnyat az ukrán határig kergesse a hangjuk!!!
Szégyen ez az egész nemzet részére!!!
Eriksson
Ezt a képmutatást!
Egy szál külhonból áttelepült magyar kiveri a biztit a nagyérdemű hozzászólóknál, viszont a ki tudja honnan és merről érkező sok ezer világjárót örömmel marasztalná.
Na, erre mondják, hogy szelektív értékítélet.
namihami
@Eriksson: Kicsit pontosítsd, hogy a ""világjárón"" mit értesz? Mert világjáró az is, aki volt néhány országban, de semmi állami vagy fideszes pozíciót nem tölt be és az is, aki milliárdos bárkával úszkál és vendéglátósdit játszik a részére állami pénzeket adó barátjának. És világjáró az is, aki csak egy határt lép át, ott viszont állások (és fizetések) tömege várja, amiért pusztán szervilitást várnak csak el tőle.
Eriksson
@namihami: Ez most ugye csak szőrszálhasogatás? Hiszen pontosan érted, miről beszélek.
namihami
@Shikari: Viszont Trianont (aminek ugye tulajdonképpen semmi köze a Trianon Palozához) az úri Magyarország elhibázott politikai és az ehhez kapvcsolható ostoba I. Vh.-ba való belépésünknek és azt elvesztésének köszönhetjük. Mint a II. Vh.-ban, úgy ebben is felszereletlen, kiképzetlen hadsereggel, viszont az úri Magyarország ostoba gőgje által mindenáron területszerző vesztes háborúba bocsájtkoztunk. Amit megfejelt a vereséget lezáró tárgyalásokra küldött politikai ""elitünk"" hülyesége is.
Tehát: a trianoni tárgyaláson elért területelcsatolásokat (ami ugyebár nem is ott zajlott) tulajdonképpen a főúri Magyarország ostobaságának és a nemesi elit beképzelt felsőbbrendűségének eredménye.
Ahogy a II. Vh.is egy hasonló mentalitással indított ""donkanyararok"" sorát hozta. Más vége nem is lehetett, mint az orosz megszállás.
verőce21
@Szeparepa2: Az ottani történésekről, mindjárt írhatsz is, egy (porno)film szinopszist...!
verőce21
@Szeparepa2: A te anyád helyettesíti majd anyámat... már nem él...!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.