Házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla – közölte maga az üzletember és felesége az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Mészáros Lőrincék válnak

A dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg – tették hozzá.

Az érintettek a válásuk részleteiről nem kívánnak nyilatkozni, és kérik a sajtó képviselőit magánéletük tiszteletben tartására – áll a közleményben.

(MTI)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ez Mészáros második válása. Először a józan eszétől vált el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
...aztán egy háztartásban boldogan élnek amíg meg nem halnak,ha a bánnak más tervei velük nem akadnak?
RonaGyuri
vagyonmegosztás nem tétel, hisz Lolo csak vagyonkezelő!!! =))
simmering73
"Az MTI történetének egyik mesterműve a hír, pedig a sok mindent megélt MTI nagy rutinnal rendelkezik a diktatúrák kiszolgálásában és a hírek tálalásában. De egy alapvetően negatív hírt, mint amilyen egy válás, különösen a családbarát keresztény Magyarországon és a miniszterelnök környezetében, csak az MTI tud megírni úgy, mintha Mészáros Lőrinc és felesége nem válna, hanem házasodna. Ízleljük ezt a remekművet. Íme: “Házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla.” Mészáros Lőrinc nem válik, nem tönkrement a házassága, hanem a feleségével a házasságuk lezárását kérik, méghozzá egyezséggel, vitáról szó sincs, mintha csak egy közbeszerzési szerződést írnának alá."
nepszava.us/meszaros-lorinc-valik/
volvós
A feleség megúnta, hogy éveken keresztül hosszú éjszakákat a DILDÓJA társaságában elégíti ki magát...mert Lölőke az ágyban egy szexuális NULLA, ezt a barmot csak a pénz és a fiúk érdeklik
de magában a válás senkit sem érdekel, csak a mi pénzünk a tét !!!
Rockxy
hát ez aztán közügy.
mégha gyözike válna bejátú...
nezelodo
Bizony, minek a sajtóközlemény, hiszen nem "közszereplők", hacsak nem a többi strómannak szól a figyelmeztetés?! Amúgy a kutya se kíváncsi rá, ha egy tehetségtelen gázszerelő válik mert nem tudja eltartani a családját, ebben a munkájukra igényt sem tartó országban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. September 23., 08:08
Kórházban volt Pécsi Ildikó