A Fejér megyei település után a főváros XII. kerületében lelt otthonra Mészáros Lőrinc leendő exfelesége.

Mészáros Lőrinc váló felesége Orbán Viktor közelébe hurcolkodott Felcsútról

Mészáros Lőrinc és felesége a Magyar Távirati Irodán keresztül kiadott közleményben tudatta, hogy közös megegyezés alapján kezdeményezik házasságuk felbontását a bíróságon – emlékeztet cikkében az mfor.hu.

A feleség céges érdekeltségeire rákeresve egyből szembetűnő volt, hogy bejegyzett lakcíme megváltozott: már nem egy felcsúti cím szerepel a neve mellett, hanem egy Budapest, XII. kerületi ingatlan a Kikelet utcában.

Az Opten adatbázisa szerint ezt a címet 2020. szeptember 2-án, két nappal a válás bejelentése előtt jegyezték be.

A háznak és a környéknek két érdekessége is van. Egyrészt a nyilvános céges adatbázisok szerint 2007 és 2009 között ebben az épületben volt bejegyzett lakcíme Huth Gergelynek, a PestiSrácok főszerkesztőjének.

A másik említésre méltó tény, hogy bár a környéken nem ez tűnik a legszebb utcának, mégis a közelben több kormányzati, illetve kormányközeli személy építkezése folyik, vagy már elkészült otthona található.

Többek között

légvonalban 400-500 méterre fekszik az utca, ahol a miniszterelnök, Orbán Viktor lakik.

Hasonló távolságra van az Istenhegyi utca is, ahol viszont Schmidt Mária "Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványa" jutott hozzá ingyen egy addig az állam tulajdonában lévő villaépülethez.

Van néhány olyan érdekeltsége azonban Mészárosné Kelemen Beatrixnak, melyekből már július legvégén kiszállt. A cégkivonatok tanúsága szerint július 27-étől kezdve már nem tulajdonos a folyamatosan bővülő Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-ben.

Ezután néhány nappal, július 31-én pedig a Búzakalász 66 Kft.-ben is megszűnt az érdekeltsége.

Az viszont igen valószínűnek tűnik, hogy Mészáros Lőrinc feleségénél marad a tévés társaság, a Media Vivantis Kft. A sajtóban korábban megjelent információk szerint az Echo TV-s szerepvállalása idején megtetszett neki ez a világ, így a csatorna KESMA alá történő bekerülése után megalakuló Media Vivantissal a Life TV-ért lett felelős. Ráadásul nem is megy rosszul a szekér, mivel rögtön a cég megalapításának évében már 120 millió forintos nyereséget tudtak csinálni.

(mfor.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Eddig se volt messze tőle. Csak most két ""közeli"" hely lett az eddigi egy helyett.
Válás? Mint a többi, fideszes látványelem. Az Orbán osztja az egykétben tartott vagyonát. Itt a következő ""antisimicskázás"".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Csináltak Trixi mamának egy sajátlátványpékséget. Miért pont neki ne legyen ?
ómió
Nem bírja az "efftársi tájakat"? A Szemlőhegytől émelygése van?
jesz
@Szeparepa2: te mertél már lépni?..hogy oldjam a feszültséget, figyeld meg mi lesz a színművészeti egyetem körüli ellenállásból..
Mikulásra már nem is fogunk emlékezni a tiltakozásra, sőt, a résztvevők sem...a diákok inkább azért izgulnak, hogy sikerüljön a félévet abszolválni...mert a hatalom nem felejt...szóval ezért ugrál az általad gyáva népnek nevezett nép...
az a nép, amely döntő része nem is tudja hány helyérték az a sok milliárd, amin nap-mint nap mérgelődünk...hogy a hatást fokozzam, az ezermilliárdok helyett lassan billióról fugunk beszélni(mint egy újságíró előre jelezte)

ne mérgelődj, mert a bajok még most jönnek...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.