A Fejér megyei település után a főváros XII. kerületében lelt otthonra Mészáros Lőrinc leendő exfelesége.

Mészáros Lőrinc váló felesége Orbán Viktor közelébe hurcolkodott Felcsútról

Mészáros Lőrinc és felesége a Magyar Távirati Irodán keresztül kiadott közleményben tudatta, hogy közös megegyezés alapján kezdeményezik házasságuk felbontását a bíróságon – emlékeztet cikkében az mfor.hu.

A feleség céges érdekeltségeire rákeresve egyből szembetűnő volt, hogy bejegyzett lakcíme megváltozott: már nem egy felcsúti cím szerepel a neve mellett, hanem egy Budapest, XII. kerületi ingatlan a Kikelet utcában.

Az Opten adatbázisa szerint ezt a címet 2020. szeptember 2-án, két nappal a válás bejelentése előtt jegyezték be.

A háznak és a környéknek két érdekessége is van. Egyrészt a nyilvános céges adatbázisok szerint 2007 és 2009 között ebben az épületben volt bejegyzett lakcíme Huth Gergelynek, a PestiSrácok főszerkesztőjének.

A másik említésre méltó tény, hogy bár a környéken nem ez tűnik a legszebb utcának, mégis a közelben több kormányzati, illetve kormányközeli személy építkezése folyik, vagy már elkészült otthona található.

Többek között

légvonalban 400-500 méterre fekszik az utca, ahol a miniszterelnök, Orbán Viktor lakik.

Hasonló távolságra van az Istenhegyi utca is, ahol viszont Schmidt Mária "Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványa" jutott hozzá ingyen egy addig az állam tulajdonában lévő villaépülethez.

Van néhány olyan érdekeltsége azonban Mészárosné Kelemen Beatrixnak, melyekből már július legvégén kiszállt. A cégkivonatok tanúsága szerint július 27-étől kezdve már nem tulajdonos a folyamatosan bővülő Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-ben.

Ezután néhány nappal, július 31-én pedig a Búzakalász 66 Kft.-ben is megszűnt az érdekeltsége.

Az viszont igen valószínűnek tűnik, hogy Mészáros Lőrinc feleségénél marad a tévés társaság, a Media Vivantis Kft. A sajtóban korábban megjelent információk szerint az Echo TV-s szerepvállalása idején megtetszett neki ez a világ, így a csatorna KESMA alá történő bekerülése után megalakuló Media Vivantissal a Life TV-ért lett felelős. Ráadásul nem is megy rosszul a szekér, mivel rögtön a cég megalapításának évében már 120 millió forintos nyereséget tudtak csinálni.

(mfor.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Eddig se volt messze tőle. Csak most két ""közeli"" hely lett az eddigi egy helyett.
Válás? Mint a többi, fideszes látványelem. Az Orbán osztja az egykétben tartott vagyonát. Itt a következő ""antisimicskázás"".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Eddig se volt messze tőle. Csak most két ""közeli"" hely lett az eddigi egy helyett.
Válás? Mint a többi, fideszes látványelem. Az Orbán osztja az egykétben tartott vagyonát. Itt a következő ""antisimicskázás"".
volvós
Gyerekkori barát közelébe...végül is mindegy, mert mindkettő már védett korban lévő
impotens vénember, az asszonynak meg csak a pénz a lényeg, Hofi szerint
" Pénzért mindent : Szopok, nyalok, gombot varrok "
Így van ez ( nemcsak ) a fidesznél is... Színház az élet...
jesz
ez jó...

..."Schmidt Mária "Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványa" jutott hozzá ingyen egy addig az állam tulajdonában lévő villaépülethez."...

Ingyen nincs semmi, főleg ingyenebéd nincs...mint az öregebbje jól tudja, ..."az elvtársnőtől majd egyszer kérünk egy apróságot"...
Jozefina
Lényeg a vagyonmegosztás, mint rogánéknál is!!? Bár jó lenne ha nyilvános lenne mennyit visz az asszonyka???
verőce21
Lehet, hogy csak egy postaládát bérel ott a lépcsőházban, amire a cégeit bejegyezték!
Így van ez a Bermuda szigeteken, Bora-Borán, Cipruson... és más hasonló adóparadicsomokban is...
justhpeter
Csináltak Trixi mamának egy sajátlátványpékséget. Miért pont neki ne legyen ?
ómió
Nem bírja az "efftársi tájakat"? A Szemlőhegytől émelygése van?
jesz
@Szeparepa2: te mertél már lépni?..hogy oldjam a feszültséget, figyeld meg mi lesz a színművészeti egyetem körüli ellenállásból..
Mikulásra már nem is fogunk emlékezni a tiltakozásra, sőt, a résztvevők sem...a diákok inkább azért izgulnak, hogy sikerüljön a félévet abszolválni...mert a hatalom nem felejt...szóval ezért ugrál az általad gyáva népnek nevezett nép...
az a nép, amely döntő része nem is tudja hány helyérték az a sok milliárd, amin nap-mint nap mérgelődünk...hogy a hatást fokozzam, az ezermilliárdok helyett lassan billióról fugunk beszélni(mint egy újságíró előre jelezte)

ne mérgelődj, mert a bajok még most jönnek...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.