Patrióta, de ideológiamentes elitképzést ígér a Mathias Corvinus Collegium.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A Fiuk kettőt lapoztak az értelmező szótárban

Csak szólok ez még értelmes célok mellett is nem erőlködés kérdése, s főleg nem propagandáé

„Mi a saját tengelyünk körül szeretnénk forogni, nem szeretnénk máshoz viszonyítani magunkat.” – mondta Orbán Balázs, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) kuratóriumának elnöke, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára
S ezt még tetézni is tudta, mikor útjára indította a mozgalmat annak érdekében, hogy „speciális intézményrendszert hozzanak létre, amelyből ki tud nőni az elkövetkező évtizedek hazai politikai, gazdasági és kulturális elitje”!
Még azt is sikerült kijelentenie, hogy „A patriotizmus nemzetstratégiai kérdés, az MCC-n ugyanis nem akarnak ideológiai képzést folytatni, de olyan tehetségeket kívánnak kinevelni, akik az egész Kárpát-medencei magyarság javára lehetnek. ”!
Nos a patriotizmus és a Kárpát-medence együtt emlegetése is erősen véleményes, de sokkal nagyobb baj, hogy esetükben sokkal inkább a „paternalizmus” a megfelelő kifejezés! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.