Az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán megállított járműben 26 migráns utazott, köztük nők és gyermekek is.

26 embert, köztük 10 gyermeket zsúfoltak egy kisteherautóba a szlovák embercsempészek

Négymegyés akció keretében a rendőrök az M1-es autópályán, a 73-as kilométerszelvény környezetében, 2020. szeptember 10-én 2 óra 40 perckor – a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvári Osztályának információi alapján – igazoltattak egy szlovák honosságú kistehergépkocsit, amelyet egy szlovák állampolgár vezetett. A gépkocsiban 10 férfi, 6 nő és 10 gyermek tartózkodott, akik magukat szír állampolgárnak vallották – olvasható a rendőrség honlapján.

A kistehergépjármű előfutója volt egy szlovák honosságú személygépkocsi is, amelynek szlovák sofőrjével szemben szintén intézkedtek a rendőrök.

A migránsok személyazonosságukat, illetve magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A sofőröket és a migránsokat a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállítják.

Az egyenruhások a migránsokat – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar hatályos jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz. A járművezetőkkel szemben embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Gondolom, hogy ők is alagutat ástak és így jutottak át a szigorúan őrzött határon.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.