A Momentum aktivistái Rogán Antal budai villájánál akcióztak: az elmúlt hetekben összegyűjtött konzultációs ívek egy részét a propagandaminiszter kertjébe öntötték – vette észre a párt közleményét a 444.hu.

Több zsák konzultációs ívet öntött Rogán Antal kertjébe a Momentum

Hajnal Miklós, a párt elnökségi tagja azt mondta:

„A kormány legutóbbi, koronavírusról szóló propagandakonzultációja 2 milliárd forintjába került a magyar embereknek. Orbán Viktor kormánya az országot fenyegető legnagyobb veszélyben is arra költi a közpénzt, hogy magának kampányoljon, és adatokat gyűjtsön. Ezekért a manipulációs kampányokért Rogán Antal propagandaminisztériuma felel: az ő feladata, hogy a Fidesz politikailag profitáljon a válságból – akkor is, ha emiatt nem jut pénz szappanra és fertőtlenítőszerre a kórházakban és iskolákban. Ha az ország vezetői nem jachtozással töltötték volna a nyarat és nem hazugságokra és propagandára herdálták volna el ezt a közvagyont, nem káosszal indulna a második hullám. Az elmúlt hónapokban a Momentum pultjaihoz több tízezer kamukonzultációs ívet hoztak a szimpatizánsaink, hogy ezzel is üzenjenek a kormánynak: nem kérnek a hazugságukból.”

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Ujvári Sándor

158 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Jó ötlet a momentumosoktól!!! Orbán jóval 2 millió alatt kapott vissza konzultációs leveleket, annak ellenére, hogy a visszaküldés dátumát is meghosszabbították!!! Nagyot bukott a kétharmad. Semmi alapjuk erre hivatkozni, igaz eddig se volt!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.