A Momentum aktivistái Rogán Antal budai villájánál akcióztak: az elmúlt hetekben összegyűjtött konzultációs ívek egy részét a propagandaminiszter kertjébe öntötték – vette észre a párt közleményét a 444.hu.

Több zsák konzultációs ívet öntött Rogán Antal kertjébe a Momentum

Hajnal Miklós, a párt elnökségi tagja azt mondta:

„A kormány legutóbbi, koronavírusról szóló propagandakonzultációja 2 milliárd forintjába került a magyar embereknek. Orbán Viktor kormánya az országot fenyegető legnagyobb veszélyben is arra költi a közpénzt, hogy magának kampányoljon, és adatokat gyűjtsön. Ezekért a manipulációs kampányokért Rogán Antal propagandaminisztériuma felel: az ő feladata, hogy a Fidesz politikailag profitáljon a válságból – akkor is, ha emiatt nem jut pénz szappanra és fertőtlenítőszerre a kórházakban és iskolákban. Ha az ország vezetői nem jachtozással töltötték volna a nyarat és nem hazugságokra és propagandára herdálták volna el ezt a közvagyont, nem káosszal indulna a második hullám. Az elmúlt hónapokban a Momentum pultjaihoz több tízezer kamukonzultációs ívet hoztak a szimpatizánsaink, hogy ezzel is üzenjenek a kormánynak: nem kérnek a hazugságukból.”

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Ujvári Sándor

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Jó ötlet a momentumosoktól!!! Orbán jóval 2 millió alatt kapott vissza konzultációs leveleket, annak ellenére, hogy a visszaküldés dátumát is meghosszabbították!!! Nagyot bukott a kétharmad. Semmi alapjuk erre hivatkozni, igaz eddig se volt!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Csizmás Kond: @Shikari: Csókoljátok meg a román Tőkés püspökelvtárs valagát,,mikor haza mentek családot látogatni.
kokopelli
@Aki Én: ne bántsd őket!"!Az első,amit a fidesz-szemináriumon tanulnak,az a "te nem is vagy magyar"!
Ez abból adódhat,hogy a vezérük "a legnagyobb magyar",amit a közzétett személyije támaszt alá a leg-
szilárdabban! (;-)))... Igaz,hogy az Adolf sem volt német ill.bajor,és a Sztálin sem orosz!! (;-))
Csizmás Kond
@Clavigo: ...szerintem te a Hortobágyon élsz...
Csizmás Kond
@Shikari: Azt nem tudom hol él de hogy nagyon lemaradott felfogású azt bebizonyította. A cikkhez érvényben hozzászólni soha nem tud, nincs értelmi hozzáállása viszont mást, főleg engem minden beírásomkor kifogásol, holott legtöbbször csak holmi propagandisztikus nyafogást produkál de úgy adja elő mintha ő kakálta volna a spanyolviaszt.
Azt sem képes felfogni és ebben nem csak ő az egyedüli, hogy ez itt egy világháló ahol bárhonnan a világból beírhatnak, ez nem az ő vagy az ők tulajdonuk, ő is, ők is csak egy bejelentkezett akárkik de úgy áll ki mintha az apukájától örökölte volna az ittlétet...nagyon buta..ezt másképp kifejezni nem tudom.
Csizmás Kond
@Shikari: ...ez a tetűpolitika...ahová bepetéznek ott azt hiszik minden az övék...a szarkavarásnál egyébhez nemigen értenek.
advocat
Többször jeleztem. Ha az emberek - egy letölthető lapon - letiltják, hogy nekik reklám/konzultációs vagy ilyesmit küldjenek. Megtehetik! És az állam is spórolna. Ha már annyira hiányzik nekik a levelező tagozat. Csak gyűjtik, hogy kik küldték vissza. Rájuk majd számítanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.